Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Popescu Tariceanu: PNL este condus acum de o reincarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis si ultimele farame de liberalism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu: PNL este condus acum de o reincarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis si ultimele farame de liberalism

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a atacat, sambata, in discursul sustinut in cadrul congresului formatiunii, partidul pe care l-a condus si din care a facut parte pana in 2014, PNL, despre care a spus ca este condus de o reincarnare a lui. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu o ironizeaza pe Raluca Turcan: Din pacate, PNL este condus acum de o reincarnare a lui Bill Kill

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat sambata ca se uita cu regret la PNL, adaugand ca este convins ca ALDE ii va surclasa pe liberali la urmatoarele.

Calin Popescu-Tariceanu: Ma doare tradarea lui Daniel Constantin, dar este un episod incheiat. Liderul ALDE i-a comparat pe Coldea si Kovesi cu binomul comunist Ceausescu si Lenuta

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, sambata, la congresul ALDE, ca se uita cu regret la PNL, adaugand ca este convins ca ALDE ii va surclasa pe liberali la urmatoarele alegeri. in legatura cu Daniel Constantin, el a precizat ca il doare tradarea sa, dar este un capitol incheiat, potrivit News. ro.

A doua zi de Congres ALDE. Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin, absent

In a doua zi a Congresului ALDE, Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin si cei cativa oameni parlamentari din ALDE pe care ii mai controleaza sunt absenti de la Congres si asteapta ca tribunalul sa anulze alegerile de azi. Ieri, Calin Popescu Tariceanu si-a mintit in fata partidul spunandu-le delegatilor ca ALDE a iesit pe locul trei la alegerile parlamentare, cand, de fapt, a iesit abia pe cinci.

Calin Popescu-Tariceanu, ales presedintele ALDE. Seful Senatului a fost unicul candidat

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid. Delegatii Congresului ALDE l-au votat pe Tariceanu, prin vot electronic,.

Calin Popescu Tariceanu, despre absenta PSD de la Congresul ALDE

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a explicat sambata absenta reprezentantilor PSD de la congresul partidului pe care il conduce prin programul foarte incarcat. intrebat de ce.

FOTO. Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al ALDE. Varujan Vosganian, Gratiela Gavrilescu si Teodor Melescanu, printre vicepresedintii alesi ai ALDE

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid, transmite Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu, candidat unic, ales presedinte al ALDE

Calin Popescu Tariceanu, candidat unic la Presedintia ALDE, a fost ales presdinte cu 1065 voturi din totalul de 1094 exprimate. Printre liderii ALDE se numara si 16 vicepresedinti: Gratiela.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, amana depunerea candidaturii pentru sefia ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte ALDE, adaugand ca asteapta ultima clipa pentru aceasta actiune.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele propuse de Basescu pentru Legea gratierii: Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )