Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, amana depunerea candidaturii pentru sefia ALDE

România Liberă România Liberă,
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, amana depunerea candidaturii pentru sefia ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte ALDE, adaugand ca asteapta ultima clipa pentru aceasta actiune. continuă pe România Liberă

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Nu stiu daca prinderea lui Sebastian Ghita ar putea face lumina in cazul alegerilor din 2009

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca trebuie lamurit cazul alegerilor din 2009, iar persoanele implicate ar trebui sa fie anchetate.

Calin Popescu Tariceanu, despre noile prerogative obtinute de presedintele Turciei: Ma ingrijoreaza acumularea de putere in mana unei persoane

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca este ingrijorat de situatia din Turcia, considerand ca acumularea de putere in mana unei singure persoane nu poate aduce niciun beneficiu.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele propuse de Basescu pentru Legea gratierii: Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa.

Calin Popescu-Tariceanu: ASF a luat masurile care se impuneau in fata unei actiuni de dezinformare grava

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu este necesar un nou raport al Comisiilor economice din Parlament referitor la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in contextul.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Nu as vrea sa vad o noua divizare a Europei. Romania va scapa de MCV, cel mai probabil, in 2018

Frans Timmermans face joi o vizita in Romania, iar dupa intalnirea cu el, Calin Popescu Tariceanu a transmis ca au avut discutii despre mersul Uniunii Europene in viitor.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Se discuta foarte intens despre o Europa cu mai multe viteze. Aceasta formula ar putea duce la o noua divizare a Europei(VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania. Liderul european s-a intalnit in cusrul diminetii cu presedintele Senatului.

Tariceanu: Presedintele Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la proclamarea independentei Romaniei si cu ocazia Zilei Europei, a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, marti, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, potrivit Agerpres.

Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, la finalul intalnirii cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, ca i-a transmis acestuia ca Romania vrea sa fie membru cu drepturi depline al UE si ca in acest sens MCV trebuie incheiat cat mai curand. Mai mult, Tariceanu i-a spus lui Timmermans faptul ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere care ia deciziile politice in locul institutiilor legitim alese.

Tariceanu, dupa intalnirea cu vicepresedintele Comisiei Europene: Probabil 2018 va fi anul in care va fi ridicat MCV. I-am atras atentia domnului Timmermans despre o serie de greseli trecute in raportul de monitorizare

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) va fi ridicat cel mai probabil anul viitor, transmite Agerpres. De asemenea, Tariceanu a precizat ca i-a spus lui Timmermans si faptul ca in tara noastra s-a creat un sistem paralel de putere care ia deciziile politice in locul institutiilor legitim alese, relateaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )