Libnet.ro
UNICEF

14:45

Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa ce a fost votat candidat al ALDE la alegerile prezidentiale: Sunt dezamagit de decizia PSD pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa ce a fost votat candidat al ALDE la alegerile prezidentiale: Sunt dezamagit de decizia PSD pentru prezidentiale

Membrii ALDE au decis ca liderul Senatului,Calin Popescu Tariceanu, este cea mai buna varianta pentru a fi candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Am avut o discutie cu colegii mei, o. continuă pe Antena3

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara pentru ca in proiect sunt incluse niste prioritati pe care ei nu le inteleg si a subliniat ca asteapta sa fie discutate in coalitie unele investitii pe care ALDE le considera strategice.

Calin Popescu Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca intentioneaza sa transforme referendumul consultativ in cea mai teribila arma.

Calin Popescu Tariceanu: Klaus Iohannis vrea sa transforme referendumul in cea mai teribila arma politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca intentioneaza sa transforme referendumul consultativ in cea mai teribila arma.

Marius Pieleanu: Calin Popescu Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca de centru-stanga

Sociologul Marius Pieleanu a precizat la Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Calin-Popescu Tariceanu beneficiaza de un capital politic considerabilin zona electoratului din spectrul politic de.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

Tariceanu - desemnat de BPEx candidatul ALDE la prezidentiale

ACTUALIZARE Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, astazi, ca a fost confirmat de conducerea formatiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. ----- Biroul Politic Executiv al ALDE l-a desemnat, astazi, pe presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, drept candidatul formatiunii politice la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, au informat surse politice.

Tariceanu: Eu si colegii mei nu suntem legati ombilical de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca partidul sau nu este legat ombilical de guvernare, subliniind ca nu tine la functia de presedinte al Senatului. in pofida faptului ca am.

Tariceanu: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu .

Tariceanu: in PSD bantuie un aer defetist

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca, in prezent, in PSD bantuie un aer defet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )