Libnet.ro
UNICEF

17:30

Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Rezultatele sunt doar indicative, nu finale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Rezultatele sunt doar indicative, nu finale

CALIN POPESCU-TARICEANU: Premierul are o problema - remanierea guvernamentala

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca premierul Viorica Dancila va ramane in continuare pe pozitie si dupa alegerile europarlamentare, dar are o problema, si anume, aceea a remanierii guvernamentale.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Am convenit cu Liviu Dragnea sa...

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despre o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale. Daca ai mei colegi vor considera ca eu sunt acela, am curajul sa ma inham la aceasta sarcina deloc.

Liviu Dragnea, intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu duminica seara: Eu vreau sa pastrez guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la plecarea de la sediul partidului, ca in timpul serii se va intalni cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Totul, in contextul esecului inregistrat de.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj pentru liberali: Din PNL-ul in care eu am intrat nu a mai ramas decat numele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, ureaza La multi ani Partidului National Liberal la implinirea a 144 de ani de la infiintarea sa si subliniaza ca liberalismul nu si-a spus ul.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Tariceanu i-a certat pe jurnalisti: Vedeti ca deranjati lumea! Ce intrebare, cum adica cu ce gand votez?

Calin Popescu Tariceanu a venit prost dispus la sectia de votare. Nici bine nu a ajuns si i-a si dojenit pe jurnalisti. Liderul ALDE a votat la alegerile europarlamentare. Ce intrebare, cum adica cu.

Tariceanu: Un esec al referendumului il va dezarma pe Iohannis in pozitionarea sa foarte agresiva fata de PSD-ALDE

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca un esec la referendum l-ar dezarma pe presedintele Klaus Iohannis in pozitionarea sa fata de Guvern si de coalitie. Liderul ALDE a mai spus ca Iohannis s-a hazardat.

Carmen Avram, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Am vazut ca se cere caderea Guvernului. Ar fi pacat, e un Guvern bun

Carmen Avram, aflata pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a facut primele declaratii dupa rezultatele exit-poll. PSD a obtinut scorul de25. 8%, acelasi scor pe care l-a obtinut si PNL. Cele.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )