Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea, intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu duminica seara: Eu vreau sa pastrez guvernarea

B1 B1,
Liviu Dragnea, intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu duminica seara: Eu vreau sa pastrez guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la plecarea de la sediul partidului, ca in timpul serii se va intalni cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Totul, in contextul esecului inregistrat de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Am convenit cu Liviu Dragnea sa...

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despre o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale. Daca ai mei colegi vor considera ca eu sunt acela, am curajul sa ma inham la aceasta sarcina deloc.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Premierul are o problema - remanierea guvernamentala

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca premierul Viorica Dancila va ramane in continuare pe pozitie si dupa alegerile europarlamentare, dar are o problema, si anume, aceea a remanierii guvernamentale.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj pentru liberali: Din PNL-ul in care eu am intrat nu a mai ramas decat numele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, ureaza La multi ani Partidului National Liberal la implinirea a 144 de ani de la infiintarea sa si subliniaza ca liberalismul nu si-a spus ul.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Tariceanu i-a certat pe jurnalisti: Vedeti ca deranjati lumea! Ce intrebare, cum adica cu ce gand votez?

Calin Popescu Tariceanu a venit prost dispus la sectia de votare. Nici bine nu a ajuns si i-a si dojenit pe jurnalisti. Liderul ALDE a votat la alegerile europarlamentare. Ce intrebare, cum adica cu.

Tariceanu: Un esec al referendumului il va dezarma pe Iohannis in pozitionarea sa foarte agresiva fata de PSD-ALDE

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca un esec la referendum l-ar dezarma pe presedintele Klaus Iohannis in pozitionarea sa fata de Guvern si de coalitie. Liderul ALDE a mai spus ca Iohannis s-a hazardat.

Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Rezultatele sunt doar indicative, nu finale

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )