Libnet.ro
UNICEF

09:00

Calin Popescu Tariceanu, reactie de ultima ora la acuzatiile DNA

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, reactie de ultima ora la acuzatiile DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale in cazul sau nu e decat un demers politic. Citeste si: Sinteza zilei. Marea. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre noul dosar la DNA: Sunt 73 de volume, ca sa impresioneze

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca cele 73 de volume care compun dosarul transmis de DNA catre Senat, reprezinta doar maculatura, intocmita de procurori pentru a.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa dosarul in care este cercetat: La DNA nu s-a schimbat nimic, se dau informatii false

La DNA nu s-a schimbat nimic, se scurg informatii pe surse juridiciare catre presa sau se dau informatii false, sustine presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Claudiu Manda: Dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizata luni(VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, a declarat joi ca dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume, iar cererea DNA de incepere a urmaririi penale va fi analizata.

Jurnalistul Dan Andronic, audiat la DNA in dosarul deschis pe numele lui Calin Popescu Tariceanu

Jurnalistul Dan Andronic a ajuns, joi, la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul deschis pe numele lui Calin Popescu Tariceanu, informeaza Stiripesurse. ro. Ca martor am fost.

DNA: Calin Popescu Tariceanu ar fi primit 800.000 de dolari mita (VIDEO)

Precizari bomba facute de procurorii DNA, in raspunsul la o solicitare facuta de jurnalistii B1TV. DNA il suspecteaza pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca ar fi primit 800. 000 de dolari mita. Ba.

DNA: Calin Popescu Tariceanu, acuzat ca a primit mita 800.000 de dolari

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat ca ar fi primit aproape 800. 000 de dolari de la de la reprezentantii unei companii austriece pentru a incheia mai multe acte aditionale la un contract.

Cererea de efectuare a urmaririi penale a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a ajuns la Senat

Solicitarea de efectuare a urmaririi penale pentru infractiunea de luare de mita presupus a fi savarsita de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, formulata de Parchetul General, la sesizarea DNA, a .

Calin Popescu Tariceanu ar fi primit mita 800.000 de euro

Calin Popescu Tariceanu ar fi primit mita 800. 000 de euro. Asta este motivul pentru care procurorii DNA cer aviz pentru urmarirea penala a acestuia.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu ar fi primit mita 800.000 de euro de la firma austriaca Fujitsu Siemens Computers

Calin Popescu Tariceanu ar fi primit mita 800. 000 de euro. Asta este motivul pentru care procurorii DNA cer aviz pentru urmarirea penala a acestuia.

Sinteza zilei. Marea problema din dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara, la Sinteza zilei, documentul acuzarii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )