Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sinteza zilei. Marea problema din dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Marea problema din dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara, la Sinteza zilei, documentul acuzarii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. E sah mat la Calin Popescu Tariceanu?

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara, la Sinteza zilei, documentul acuzarii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Stire in curs de.

Claudiu Manda: Dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume. Cererea DNA va fi analizata luni(VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, a declarat joi ca dosarul lui Calin Popescu Tariceanu are 73 de volume, iar cererea DNA de incepere a urmaririi penale va fi analizata.

Calin Popescu Tariceanu, reactie de ultima ora la acuzatiile DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale in cazul sau nu e decat un demers politic. Citeste si: Sinteza zilei. Marea.

Firma austriaca din dosarul lui Tariceanu - FujitsuSiemens Computers GmbH care distribuia licentele Microsoft (surse)

Acuzatiile care i se aduc lui Calin Popescu Tariceanu au legatura cu firma austriacaFujitsuSiemens Computers GmbH, care era distribuitor al licentelor Microsoft, sustin surse oficiale, pentru HotNews. Chiar daca DNA nu a precizat oficial legatura cu Microsoft, Calin Popescu Tariceanu a invocat acest lucru in prima reactie la informatiile privind noul sau dosar.

Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Traian Basescu. Ce trebuia sa faca fostul presedinte pentru bani

Dezvaluiri incendiare in dosarul in care a fost audiat vineri Traian Basescu, la DNA. Procurorii vor sa demonstreze ca una dintre campaniile electorale ale lui Traian Basescu, cea din 2009, a fost finantata.

Politic show: Ponta: Aceasta distrugere a Justitiei ne va costa enorm pe toti cei care vrem sa traim n continuare n Romania; Un personaj principal din dosarul TeleormanLeaks vrea sa fie scos din stiri. Invoca dreptul de a fi uitat; Strasnic mpachetat! D

Ori Dragnea e prea destept, ori opozantii lui prea prosti. Este din ce in ce mai clar ca o revolta in PSD, care sa duca la debarcarea lui Dragnea din fruntea partidului ar putea sa. Rivalitate in Moldova: Deputatii PSD de Bacau s-au abtinut de la votul pentru autostrada Iasi Targu Mures. Rivalitatea dintre Iasi si Bacau si-a consumat miercuri un nou episod, cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )