Libnet.ro
UNICEF

15:00

Calin Popescu Tariceanu, solicitare catre Guvernul Orban in privinta alegerilor locale: Este un lucru foarte important care nu trebuie sub nicio forma amanat

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, solicitare catre Guvernul Orban in privinta alegerilor locale: Este un lucru foarte important care nu trebuie sub nicio forma amanat

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut Guvernul Orban sa propuna un calendar in ceea ce priveste alegerile locale, astfel incat partidele sa se organizeze de indata. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: il indemn pe prim-ministrul Orban sa nu sacrifice stabilitatea si cresterea economica a Romaniei pentru alegerile anticipate

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca discutia pentru alegerile anticipate nu are niciun castig pentru romani si ca daca ar fi cu adevarat una serioasa, cei care o sustin ar trebui sa si raspunda la intrebari referitoare la ce urmeaza dupa aceste alegeri.

Tariceanu: ALDE opteaza pentru alegerea primarilor in doua tururi. Trebuie gasita formula unei OUG

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca ALDE sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar considera ca o astfel de masura ar trebui adoptata prin Ordonanta de Urgenta, si nu prin asumarea raspunderii de.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Cristinei Topescu: A picat ca un traznet pentru toti romanii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalisti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune a fost gasita moarta in casa. Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Tariceanu NU vrea desfiintarea SIIJ si ameninta Guvernul Orban: ALDE ar putea da tonul motiunii de cenzura (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ameninta Guvernul Orban cu motiunea de cenzura, daca desfiinteaza Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) prin OUG sau prin angajarea.

Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Traian Basescu nu doreste alegeri anticipate din cauza ca un astfel de scrutin ar arunca Romania in patru luni de instabilitate, iar Guvernul Orban are o imagine buna si in intern, si in extern, s.

Fost ministru PSD: Nu stim nimic din ce vrea Guvernul Orban sa faca

Fostul ministru al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a criticat Guvernul Orban pentru dorinta de a organiza alegeri anticipate, afirmand ca este singurul proiect cu care vine.

Lia Olguta Vasilescu: Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale. Nicio alta lege in afara de cea introdusa de PSD in Parlament nu poate rezolva situatia discriminarilor

Lia Olguta Vasilescu a scris pe pagina de Facebook ca Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale si ca nicio alta lege, in afara de cea introdusa de PSD in Parlament, nu poate sa rezolve situatia discriminarilor.

Tariceanu ameninta: Daca desfiintati Sectia Speciala urmeaza motiune de cenzura

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in cazul in care Guvernul va desfiinta Sectia Speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, partidul pe care il conduce ar putea sa dea tonul in ceea ce priveste o motiune de.

Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu o motiune de cenzura rapida. Cand va fi transata in partid

Presedintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat ca marti, 14 ianuarie, va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al partidului, in care se va discuta si despre depunerea motiunii de cenzura de catre social-democrati in urmatoarea sesiune a Parlamentului.

Ce face, de fapt, guvernul Orban?

Guvernul monocolor PNL condus de dl. Ludovic Orban a fost asaltat de critici la foarte putine zile dupa instalare. Nu i-a fost acordata traditionala perioada de gratie, respectiv de acomodare. A fost atacat din toate partile. De acelasi tratament a avut parte si PNL, devenit peste noapte capul tuturor rautatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )