Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lia Olguta Vasilescu: Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale. Nicio alta lege in afara de cea introdusa de PSD in Parlament nu poate rezolva situatia discriminarilor

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale. Nicio alta lege in afara de cea introdusa de PSD in Parlament nu poate rezolva situatia discriminarilor

Lia Olguta Vasilescu a scris pe pagina de Facebook ca Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale si ca nicio alta lege, in afara de cea introdusa de PSD in Parlament, nu poate sa rezolve situatia discriminarilor. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Guvernarea PNL ingroapa Romania in datorii!

Lia Olguta Vasilescu a acuzat Guvernul Orban ca ingroapa Romania in datorii, dupa ce s-au imprumutat in ultimele 2 luni si jumatate cu aproape 17,5 miliarde de lei.

Olguta Vasilescu, atac la Guvernul Orban: Teapa marca PNL!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban ca arunca banii imprumutati fara sens, din moment ce nici investitiile nu sunt sustinute, nici veniturile nu mai cresc.

Olguta Vasilescu ataca Guvernul pentru insuficienta fondurilor dedicate drumului Pitesti-Craiova

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a dezlantuit dupa ce a aflat ca Guvernul Orban a .

Olguta Vasilescu trage un semnal de alarma pe tema cresterii varstei de pensionare: Nu veti mai beneficia deloc de pensie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat intr-o postare pe Facebook, dupa ce vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca varsta de pensionare ar putea creste in Romania la 70 de ani.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Atat timp cat mentinem pensiile speciale pentru anumite categorii si altii se vor simti indreptatiti

Trebuie sa intelegem cu totii ca atat timp cat mentinem pensiile speciale pentru anumite categorii, vor aparea si alte categorii care se vor simti indreptatite sa aiba ceva special, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Guvernul Orban ia masuri drastice. Sute de mii de romani isi vor pierde locul de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marti seara, a tras un semnal de alarma, intr-un interviu acordat celor de la Digi 24. Este vorba de numarul mare de angajati in administratie, spunand ca vor exista restructurari. Guvernul Orban ia masuri drastice in momentul de fata, conform datelor furnizate de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in administratie exista un .

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana.

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Klaus Iohannis nu exclude asumarea raspunderii de catre guvern pe pensiile speciale. Mi se pare cam lunga vacanta parlamentara (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa, de joi, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca ar sustine o eventuala accelerare a demersurilor parlamentare de catre PNL cu scopul eliminarii pensiilor speciale. Aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )