Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu ar vrea ca UDMR sa vina la guvernare

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu ar vrea ca UDMR sa vina la guvernare

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera oportuna cooptarea UDMR la guv. continuă pe România Liberă

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre investitii in 2018

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Co-lider al coalitiei de guvenare, acesta a vorbit despre starea investitiilor din.

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre modificarea programului de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, luni, ca programul de guvernare nu va suferi modificari majore, subliniind ca structura executivului va ramane aceeasi. Am facut o.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj categoric pentru ambasadorii straini la Bucuresti: Sa se uite in ograda lor!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in.

Calin Popescu-Tariceanu, despre legaturile lui Mihai Tudose cu SRI: Se pare ca cine trece pe acolo nu scapa

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despreschimbarea premierului Mihai Tudose. La Sinteza Zilei, seful Senatului a taxat legaturile lui Tudose cu SRI. Nu a fost o confruntare.

SONDAJ. Va doriti UDMR la guvernare?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, considera oportuna cooptarea UDMR la guvernare, dar spune ca respecta optiunea reprezentantilor Uniunii care s-au pronuntat deja in acest se.

UDMR ar putea intra la guvernare

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, considera oportuna cooptarea UDMR la guvernare, dar spune ca respecta optiunea reprezentantilor Uniunii care s-au pronuntat deja in acest se.

Tariceanu: Ar fi utila cooptarea UDMR la guvernare, am inteles ca nu doresc

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca, in opinia sa, ar fi oportuna cooptarea UDMR la guvernare, dar a precizat ca a inteles din declaratiile liderilor minoritatii maghiare ca nu se doreste acest lucru.

Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca impozitul pe venitul global ramane in programul de guvernare, dar ca nu poate da un termen pentru introducerea lui.

Tariceanu, catre oficiali si ambasadori straini: Uita-te in ograda proprie si fii putin mai rezervat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni seara, la Antena 3, ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in Romania. Daca in ultimii ani in Romania nimeni nu i-a atras atentia ambasadorului x sau y: 'Vedeti ca v-ati depasit limitele mandatului!' . ) Daca nu i-a spus nimeni si a vazut ca o data, de doua ori merge, se simte liber sa faca in continuare. Este ridicol, a declarat Tariceanu.

Tariceanu, ATAC DUR la adresa protestatarilor. Manifestatiile de strada preamaresc INSTITUTIILE REPRESIVE ale statului

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a lansat un nou atac extrem de dur la adresa celor care contesta in mod repetat guvernarea PSD-ALDE in strada. Astfel, liderul ALDE afirma despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )