Libnet.ro
UNICEF

19:45

Calin Popescu-Tariceanu, despre decizia CEDO: Este inca un avertisment pentru Romania

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, despre decizia CEDO: Este inca un avertisment pentru Romania

Calin Popescu Tariceanu a comentat decizia pilot data de CEDO privind conditiile de detentie din inchisorile romanesti si crede ca aceasta este un nou avertisment pentru tara. continuă pe Antena3

Premierul Sorin Grindeanu, despre decizia CEDO: Am avut deja o discutie cu ministrul Justitiei. Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, dupa decizia pilot a CEDO, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni.

CEDO este asteptata sa se pronunte marti in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra, potrivit news. ro.

CEDO este asteptata sa se pronunte astazi in legatura cu decizia referitoare la situatia din penitenciarele din tara noastra

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) este asteptata sa se pronunte, marti, in legatura cu decizia pilot referitoare la situatia din penitenciarele din Romania, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca spera intr-o hotarare echilibrata care sa inteleaga conditiile concrete din penitenciarele din tara noastra.

Grindeanu, dupa decizia CEDO: Problemele din penitenciare, iata, nu sunt inventii! Sa facem in sase luni lucruri care trebuiau facute in ultimii 26 de ani

Intr-o prima reactie dupa decizia CEDO in privinta conditiilor din inchisori, premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a avut deja o discutie cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este.

Nicolicea (PSD), reactie la decizia CEDO privind inchisorile: Vedeti ca avem dreptate?

Decizia CEDO in privinta conditiilor din penitenciare demonstreaza ca puterea avea dreptate cand cerea modificarea legislatiei in domeniu, a declarat Eugen Nicolicea PSD), presedintele Comisiei.

Alina Gorghiu, dupa decizia CEDO: S-a mai spulberat un mit pesedist

Alina Gorghiu sustine ca, prin decizia de marti a Curtii Europene a Drepturilor Omului, se mai spulbera un mit pesedist: CEDO nu cere gratierea colectiva. Uite cum legendele PSD despre.

Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative; legea gratierii nu este suficienta

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat marti, in cadrul sedintei Comisiei juridice, referitor la decizia CEDO cu privire la conditiile de detentie din penitenciarele din Romania, ca Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative, in conditiile in care legea gratierii si cea prin care detinutii beneficiaza de 6 zile reduse la 30 de detentie in conditii inumane nu sunt suficiente pentru a rezolva problema.

Tudore Toader: Astept cu interes decizia CEDO cu privire la situatia din penitenciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca asteapta cu interes decizia-pilot a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO)de marti referitoare la situatia din penitenciare si sustine ca Executivul a lu.

Seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Am avea nevoie de opt penitenciare pentru a rezolva problemele din decizia CEDO, dar va dura foarte mult sa le putem construi. Unul costa 140 de milioane de euro

Pentru ca Romania sa rezolve problema supraaglomerarii penitenciarelor si pentru a iesi din decizia-pilot a CEDO, ar trebui sa mai construim macar opt penitenciare, a declarat, marti, directorul Administratiei Nationale a penitenciarelor, Marius Vulpe, potrivit News. ro. Cu toate acestea, seful ANP atrage atentia ca realizarea acestora dureaza mult, iar studiile arata ca unul ar costa apropaximativ 40 de milioane de euro. Totodata, Vulpe a subliniat ca legislatia actuala nu permite infiintarea unor penitenciare private.

Am avea nevoie de opt penitenciare pentru a rezolva problemele din decizia CEDO; Unul costa 140 de milioane euro

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, a declarat, marti, ca trebuie rezolvata problema a 8. 5000 de detinuti pentru a iesi din cadrul deciziei-pilot a CEDO, ceea ce inseamna un necesar de opt penitenciare moderne, in conditiile in care unul costa aproximativ 140 de milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )