Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALVAR pentru SOFERI! Probleme cu permisul auto, in tot mai multe judete: Se asteapta cu lunile...

B1 B1,
CALVAR pentru SOFERI! Probleme cu permisul auto, in tot mai multe judete: Se asteapta cu lunile...

Organizarea defectuasa a examenelor pentru obtinerea permisului auto creeaza mari probleme pentru viitorii soferi! Pe langa cele doua probe - sala si traseul ei sunt nevoiti sa treaca si de un test al. continuă pe B1

Vesti proaste pentru soferi: Masinile surprinse cu ITP expirata vor fi blocate la fata locului

Masinile care vor avea ITP-urile expirate vor fi blocate la fata locului incepand cu 20 mai, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI). De asemenea, soferii vor fi amendati si se vor confisca placutele.

Saxo Bank: Presiune tot mai mare pentru scaderea obligatiunilor de trezorerie americane

Althea Spinozzi: Nu putem uita ca China este cel mai mare detinator de obligatiuni americane guvernamentale dupa Fed Obligatiunile par ca sunt inca incapabile sa inteleaga ce e cu toata agitatia, in contextul posibilului razboi comercial intre SUA si China, dar si al amenintarilor reciproce dintre SUA si Rusia cu privire la Siria, considera Althea Spinozzi trader de vanzari la Saxo Bank.

VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la

Boala Ionelei Prodan s-a agravat din nou! Surse apropiate sustin ca artista este hranita doar prin perfuzii, din cauza ca starea de sanatate s-a inrautatit. Cantareata se simte rau si nu mai.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )