Libnet.ro
UNICEF

20:15

Saxo Bank: Presiune tot mai mare pentru scaderea obligatiunilor de trezorerie americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saxo Bank: Presiune tot mai mare pentru scaderea obligatiunilor de trezorerie americane

Althea Spinozzi: Nu putem uita ca China este cel mai mare detinator de obligatiuni americane guvernamentale dupa Fed Obligatiunile par ca sunt inca incapabile sa inteleaga ce e cu toata agitatia, in contextul posibilului razboi comercial intre SUA si China, dar si al amenintarilor reciproce dintre SUA si Rusia cu privire la Siria, considera Althea Spinozzi trader de vanzari la Saxo Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Exista o presiune tot mai mare pentru scaderea obligatiunilor de Trezorerie americane

Desi obligatiunile de Trezorerie americane sunt in scadere de la inceputul anului, nesiguranta si volatilitatea de care am avut parte in ultimele cateva saptamani au impins randamentele inapoi in scadere, obligand obligatiunile de trezorerie pe 10 ani sa inchida saptamana trecuta la 2,77% - un nivel indepartat de pragul psihologic de 3% pe care multi l-au asteptat, se arata intr-un studiu SaxoBank, remis Redactiei.

ANUNT IMPORTANT pentru soferi: MASINILE DIESEL second-hand se VAND tot mai IEFTIN in Romania! UE vrea sa le INTERZICA

Masinile diesel second-hand aduse din Germania, afectata de scandalul emisiilor poluante se vand tot mai ieftin in Romania si in alte state din Sud-estul Europei. Proprietarii germani de autovechicule pe motori.

Grupul Renault si alti actionari au investit peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia

Renault si alti actionari ai Avtovaz au injectat peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia, pentru a intari situatia financiara si a profita de redresarea pietei auto ruse transmit Reuters si AFP.

Podul suspendat din cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu peste 1 milion de euro

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat in urma cu trei ani intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Podul suspendat a ramas singurul nereabilitat, iar Primaria Craiova a lansat licitatia pentru executia lucrarii.

BNR, CIFRELE CRIZEI: Deficitul de cont curent a crescut cu 140%. DATORIA externa, mai MARE cu 1,5 miliarde de euro. Investitiile straine, in scadere

Primele doua luni ale acestui an arata ingrijorator, potrivit noului raport prezentat vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Romania are un deficit al contului curent cu 100 de milioane de euro mai mare,.

Cifre ingrijoratoare. Deficitul de cont curent, de peste doua ori mai mare. Datoria externa a crescut cu 1,5 miliarde euro.Investitiile straine sunt in scadere

Primele doua luni ale acestui an arata ingrijorator. Romania are un deficit al contului curent cu 100 de milioane de euro mai mare, peste dublul celui de anul trecut. Investitiile straine au scazut cu 3%, iar datoria externa s-a majorat cu 1,5 miliarde euro, arata datele publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

Detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite din greseala printr-un mesaj al echipei: cea mai mare batalie a necesitat 55 de nopti de filmari

Ultimul sezon Game of Thrones va avea premiera abia in 2019, insa echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare batalie din istoria serialului si poate chiar din istoria televiziunii. Scena grandioasa a necesitat 55 de nopti consecutive de filmari, dupa cum a dezvaluit un asistent de regie, care fara sa realizeze a oferit si cateva spoilere. De prisos sa spunem ca urmatorul text contine informatii pe care poate nu v-ati dori sa le stiti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )