Libnet.ro
UNICEF

20:30

Camelia Bogdan: Voi ataca decizia CSM la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca nu am savarsit nicio abatere disciplinara (VIDEO)

B1 B1,
Camelia Bogdan: Voi ataca decizia CSM la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca nu am savarsit nicio abatere disciplinara (VIDEO)

CSM a decis miercuri excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan, judecatorul care a condus completul de la Curtea de Apel Bucuresti ce l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare. continuă pe B1

SURPRIZA. Judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura printr-o decizie a CSM. Magistratul anunta ca va ataca decizia la inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecatoarea Camelia Bogdan, care la condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA, a fost exclusa din magistratura.

Judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa din magistratura printr-o decizie a CSM

Judecatoarea Camelia Bogdan, cunoscuta pentru faptul ca l-a condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu in dosarul ICA, a fost exclusa din magistratura printr-o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii. Hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM nu este definitiva, putand fi atacata la instanta suprema in 15 zile. Decizia CSM vine in urma unei sesizari depuse de Grupul de Investigatii Politice Mugur Ciuvica) si Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS - controlata de Dan Voiculescu). Ora 15:48: Camelia Bogdan anunta ca va contesta atat la instanta suprema, cat si la CEDO, daca va fi necesar, decizia de astazi a CSM. Digi 24).

Ministerul Justitiei sustine ca a trimis la CSM, DNA, Inalta Curte si Parchetul General adrese de retragere a proiectului de lege privind modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala/ Cum a aparut si disparut proiectul lui Florin Iordache

Ministerul Justitiei a trimis luni seara la CSM, DNA, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul General adrese prin fax de retragere a proiectului de lege privind modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Peanal, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai ministerului. HotNews. ro a anuntat duminica seara dupa abrogare ca la Secretariatul General al Guvernului a fost inregistrat un proiect de lege care prelua toate prevederile controversate din OUG-ul abrogat, insa Guvernul a declarat ca nu si-l asuma. Ministrul Justitiei, Florin Iordache a confirmat luni dimineata existenta proiectului, dar l-a retras ulterior fara explicatii desi l-a trimis pentru avizare la institutiile din justitie.

O decizie surprinzatoare. De ce a fost exclusa din magistratura judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Camelia Bogdan, pentru Rl: Cel mai tare a deranjat ca in dosarele in care m-am pronuntat am optat si pentru confiscari extinse

Motivul excluderii judecatoarei Camelia Bogdan din magistratura este incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii, potrivit CSM.

O decizie SOCANTA. De ce a fost exclusa din magistratura judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Camelia Bogdan, pentru Rl: Cel mai tare a deranjat ca in dosarele in care m-am pronuntat am optat si pentru confiscari extinse

Motivul excluderii judecatoarei Camelia Bogdan din magistratura este incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii, potrivit CSM.

Judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis astazi sa o excluda pe judecatoarea Camelia Bogdan, in speta in care a fost acuzata de Mugur Ciuvica de incompatibilitate, anunta Stiripesurse. ro.

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, EXCLUSA din magistratura (DOCUMENT)

CSM a decis miercuri excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan, judecatorul care a condus completul de la Curtea de Apel Bucuresti ce l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare.

De ce vor sa o dea afara din magistratura pe Camelia Bogdan |OPINIE

De aproape doi ani, de cand Dan Voiculescu a fost condamnat de un complet al inaltei Curti din care facea parte si Camelia Bogdan, tanara judecatoare a inceput sa fie hartuita si marginalizata. Eforturile coordonate ale celor care au avut de-a face cu ea au dus la formarea unei adevarate coalitii impotriva Cameliei Bogdan.

Tariceanu a ajuns, miercuri, la inalta Curte, in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa : Nu stiu daca o sa pot sa termin pana la ora la care este sedinta dedicata motiunii de cenzura

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a ajuns, miercuri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), unde are termen in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Donald Trump ATACA decizia JUSTITIEI privind migratia: Daca se intampla ceva dati vina pe judecator

Donald Trump nu a primit bine decizia judecatorului care i-a blocat ordinul privind refugiatii. intr-o postare pe Twitter, presedintele american l-a criticat pe judecatorul James Robart pentru decizia de a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )