Libnet.ro
UNICEF

17:45

Donald Trump ATACA decizia JUSTITIEI privind migratia: Daca se intampla ceva dati vina pe judecator

B1 B1,
Donald Trump ATACA decizia JUSTITIEI privind migratia: Daca se intampla ceva dati vina pe judecator

Donald Trump nu a primit bine decizia judecatorului care i-a blocat ordinul privind refugiatii. intr-o postare pe Twitter, presedintele american l-a criticat pe judecatorul James Robart pentru decizia de a. continuă pe B1

Donald Trump va face recurs la decizia judecatorului care a suspendat ordinul privind imigratia

Presedintele american Donald Trump a declarat ca Departamentul de Justitie va castiga un recurs pe care l-a formulat sambata seara fata de decizia unui judecator de ridicare a interdictiei de calatorie pe care el a impus-o cetatenilor din sapte tari, in principal musulmane.

Directorul Uber s-a retras din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump

Directorul Uber, Travis Kalanick, a anuntat joi noaptea ca se va retrage imediat din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump. Decizia CEO-ului are legatura cu criticile dure pe care le-a primit din partea angajatilor si a clientilor, care au amenintat chiar sa boicoteze aplicatia de ride-sharing din Statele Unite, transmite BBC.

Directorul Uber s-a retras din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump

Directorul Uber, Travis Kalanick, a anuntat joi noaptea ca se va retrage imediat din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump. Decizia CEO-ului are legatura cu criticile dure pe care le-a primit din partea angajatilor si a.

Casa Alba ancheteaza scurgeri de informatii privind convorbirile telefonice purtate de presedintele Donald Trump

Casa Alba ancheteaza modul in care au fost dezvaluite informatii despre recentele convorbiri telefonice ale presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu omologul sau mexican si cu premierul Australiei, transmite Reuters.

Casa Alba: Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai. Trump si-a exprimat sustinerea ferma pentru Alianta

Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai, a anuntat Casa Alba duminica, dupa o convorbire telefonica intre presedintele american si Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

SUA: Casa Alba anunta cand se va intalni Donald Trump cu aliatii NATO

Casa Alba a anuntat duminica data la care urmeaza Donald Trump sa se intalneasca cu aliatii din NATO. Dupa o convorbire telefonica intre presedintele american si secretarul general al.

Donald Trump isi anunta prezenta la summitul G7 din Italia

Presedintele american, Donald Trump, va efectua in mai o vizita in Italia pentru a asista la summitul G7, a anuntat sambata Casa Alba, ceea ce ar putea fi prima sa deplasare pe continentul european de la instalarea la Casa Alba.

Proteste contra lui Donald Trump. Marile capitale sunt impotriva decretului anti-imigratie

Mii de persoane au manifestat din noua sambata in mai multe mari orase din lume, printre care Londra, Berlin, New York sau Paris, impotriva decretului anti-imigratie al presedintelui american Donald Trump, transmite AFP.

Eminem a lansat un avertisment dur la adresa lui Donald Trump: Voi face ca intregul lui brand sa se scufunde AUDIO

Rapperul Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump intr-un nou cantec, intitulat No Favors, care a fost inclus pe albumul I Decided al colegului sau de breasla Big Sean, lansat vineri. in aceasta piesa, Eminem i-a adresat un avertisment dur presedintelui american, spunand ca va actiona in asa maniera incat intregul lui brand sa se scufunde, informeaza CNN, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )