Libnet.ro
UNICEF

21:00

Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice radarele ascunse

B1 B1,
Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice radarele ascunse

Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice. Actul ajunsese la reexaminare in Parlament ca urmare a unei decizii a Curtii. continuă pe B1

Legea care interzice amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat decizional, marti, legea care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice, cu 186 voturi pentru si 21 impotriva. Proiectul de lege initial a fost modificat in urma declararii unor articole ca fiind neconstitutionale, scrie Mediafax.

Cod Rutier 2019 |Radarele ascunse, in afara legii. Soferii nu mai pot fi sanctionati in baza lor

O lege adoptata de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, scoate in afara legii radarele ascunse. Soferii prinsi de radarele pitite nu vor mai fi sanctionati. Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, o lege care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri ascunse pe drumurile publice. Daca radarele nu pot fi [] .

CAMERA DEPUTATILOR: Se interzice utilizarea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei

Camera Deputatilor a reexaminat, astazi, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt amplasate in locuri vizibile.

Camera Deputatilor: Se interzice folosirea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt in locuri vizibile

Camera Deputatilor a reexaminat, marti, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei.

Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania. Avem legea vanzarii terenurilor in Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Romania TV, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania si ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea Camerei Deputatilor, urmand sa fie adoptata.

Deputatii francezi au adoptat legea privind restaurarea catedralei Notre-Dame in decurs de 5 ani

Deputatii francezi au adoptat, in noaptea de vineri spre sambata, un proiect de lege ce reglementeaza restaurarea, in decurs de cinci ani, a catedralei Notre-Dame din Paris, distrusa de un incendiu puternic in luna aprilie, relateaza AFP, potrivit.

Anca Alexandrescu si-a reluat functia de consilier pe comunicare la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor

Anca Alexandrescu, fosta consiliera a premierului Viorica Dancila, si-a reluat activitatea la cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Alexandrescu a plecat de la Guvern in urma cu doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )