Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care interzice amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile a fost adoptata de Parlament

Hotnews Hotnews,
 Legea care interzice amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat decizional, marti, legea care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice, cu 186 voturi pentru si 21 impotriva. Proiectul de lege initial a fost modificat in urma declararii unor articole ca fiind neconstitutionale, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice radarele ascunse

Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice. Actul ajunsese la reexaminare in Parlament ca urmare a unei decizii a Curtii.

Camera Deputatilor: Se interzice folosirea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt in locuri vizibile

Camera Deputatilor a reexaminat, marti, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei.

CAMERA DEPUTATILOR: Se interzice utilizarea radarelor din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei

Camera Deputatilor a reexaminat, astazi, ca urmare a unei decizii a CCR, proiectul referitor la circulatia pe drumurile publice, stabilind ca se interzice utilizarea dispozitivelor de masurare a vitezei din autovehicule care nu au inscrisurile Politiei si nu sunt amplasate in locuri vizibile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )