Libnet.ro
UNICEF

13:30

Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care CNSU va fi condus de premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care CNSU va fi condus de premier

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege care modifica ordonanta de urgenta a Guvernului 682020 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu incidenta in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al protectiei civile. continuă pe Ziarul Bursa

Camera deputatilor dezbate proiectul de lege al lui Teodorovici prin care sunt salvate terasele construite ilegal

Un proiect de lege care ar scapa de la demolare terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre intra azi la dezbateri in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor pentru raport, ultimul pas inainte de votul final din camera decizionala, potrivit g4media.

Camera Deputatilor: 8 noi deputati validati pe locurile ramase vacante Cine ii inlocuieste pe Nicusor Dan si Lia Olguta Vasilescu

Camera Deputatilor a validat, marti, 8 mandate de deputat pe locurile ramase vacante in urma demisiilor deputatilor alesi in functii din administratia locala sau la Curtea de Conturi. Camera.

Metoda emotionanta prin care un elev de clasa a IV-a a putut sa participe la scoala online, desi nu avea internet. Profesorii au ramas muti de uimire

Scoala online este o adevarata provocare pentru milioane de copii din intreaga lume care traiesc in saracie si conditii sub pragul saraciei. Din acest motiv, noile conditii impuse de pandemia de COVID-19 reprezinta impedimente majore pentru accesul la educatie. Acesta este si cazul unui baietel de clasa a IV-a care nu isi permite sa plateasca .

LA FINELE SAPTAMANII TRECUTE Tranzactia prin care SIF Banat-Crisana a preluat Doosan IMGB a fost finalizata

Tranzactia prin care SIF Banat-Crisana SIF1) a achizitionat 99,92% din Doosan IMGB a fost finalizata in data de 23 octombrie in conditiile in care, cu o zi in urma, Consiliul Concurentei emisese decizia de neobiectiune privind operatiunea de concertare economica realizata prin dobandirea de catre SIF1 a controlului asupra Doosan, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

Un document plin de erori, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi, lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor. OUG care stabileste ca pacientii asimptomatici si cu forme usoare nu mai sunt internati in spital, criticata dur de med

Ordonanta de Urgenta ce prevede ca pacientii asimptomatici si cei cu forme usoare de COVID-19 nu vor mai fi internati in spital, ci vor fi tratati acasa, de medicii de familie, este criticata dur de Sandra Alexiu, medic de familie si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov: Un document plin de erori, nascut in trei saptamani, dupa declaratii aiurite, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi care sunt lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor, indesati cu suplimentele care zburda in reclamele la televizor. Si e doar un moment in timp, urmeaza alte ordine, decizii, hotarari, norme de aplicare pana sa devina aplicabil.

Proiectul prin care pacientii asigurati la CNAS vor beneficia gratuit de investigatii de screening, adoptat

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege prin care pacientii asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) benficiaza gratuit de investigatii de screening la propria solicitare, din momentul incadrarii in grupul de risc sau in baza unei trimiteri de la medicul specialist.

Camera Deputatilor: Pacientii asigurati vor beneficia de screening gratuit

Deputatii au adoptat, marti, un proiect de lege care le asigura pacientilor asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate dreptul la investigatii gratuite de screening. Cu 230 de voturi pentru si o abtinere, proiectul de lege a trecut de Parlament si merge la promulgare.

Proiect adoptat de Parlament: Vehiculele rutiere lente pot fi inmatriculate si inregistrate la RAR

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede introducerea unei noi categorii de vehicule - si anume vehicule rutiere lente, pentru a putea fi inmatriculate si inregistrate la Registrul Auto Roman RAR), informeaza Agerpres. Camera Deputatilor este for decizional.

CAMERA DEPUTATILOR: Plenul decide asupra ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza, astazi, solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii deputatului Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii, in cazul caruia s-a cerut urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita in forma continuata.

ROBERT CAZANCIUC: Patriotism, sacrificiu, credinta, disciplina - cuvintele prin care putem defini Armata Romana

Presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, afirma printr-un mesaj pe Facebook ca Armata Romana poate fi definita prin patriotism, sacrificiu, credinta, disciplina riguroasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )