Libnet.ro
UNICEF

23:15

CAMERA DEPUTATILOR: Plenul decide asupra ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Plenul decide asupra ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza, astazi, solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii deputatului Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii, in cazul caruia s-a cerut urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita in forma continuata. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: 8 noi deputati validati pe locurile ramase vacante Cine ii inlocuieste pe Nicusor Dan si Lia Olguta Vasilescu

Camera Deputatilor a validat, marti, 8 mandate de deputat pe locurile ramase vacante in urma demisiilor deputatilor alesi in functii din administratia locala sau la Curtea de Conturi. Camera.

Camera deputatilor dezbate proiectul de lege al lui Teodorovici prin care sunt salvate terasele construite ilegal

Un proiect de lege care ar scapa de la demolare terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre intra azi la dezbateri in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor pentru raport, ultimul pas inainte de votul final din camera decizionala, potrivit g4media.

Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care CNSU va fi condus de premier

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege care modifica ordonanta de urgenta a Guvernului 682020 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu incidenta in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al protectiei civile.

ALFRED SIMONIS: Deputatii PSD vor vota la vedere in favoarea ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Deputatii PSD vor vota la vedere si pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, liderul grupului, Alfred Simonis, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )