Libnet.ro
UNICEF

10:30

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile, diurnele, cazarea, deplasarile si birourile parlamentarilor

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei intr-o singura luna. Pe ce au dat alesii banii

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei, numai in luna octombrie. Camera condusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat acesti bani pe salarii, deplasari in afara tarii,.

Meciul Mayweather - McGregor a generat venituri de peste 600 milioane de dolari

Meciul dintre legenda boxului american Floyd Mayweather si starul irlandez al artelor martiale mixte MMA) Conor McGregor, a generat retete de peste 600 milioane dolari aproximativ 510 milioane euro), a anuntat canalul Showtime, difuzorul exclusiv al acestei lupte, informeaza AFP.

Scandal urias in Camera Deputatilor: Eugen Nicolicea si Robert Turcescu s-au facut reciproc papagal si dihor

Sedinta comisiei de regulament a Camerei Deputatilor s-a lasat, joi dimineata, cu un mega scandal cu jigniri si apelative intre deputatul PSD Eugen Nicolicea si Robert Turcescu de la PMP. Cei doi s-au.

Executivul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru invatamant

Unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Guvernul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru plata salariilor in invatamant

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare prin care unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Faze tari: Patru mijloace de transport futuriste care nu sunt chiar SF; Un YouTuber de sase ani a castigat peste 11 milioane de dolari; NASA: Cea mai noua insula a lumii ofera indicii despre cum ar fi aparut viata pe Marte

De ce meteorii explodeaza inainte sa loveasca Pamantul? Aceste corpuri, numite si stele cazatoare, in situatiile foarte rare cand ajung in atmosfera Terrei, se pulverizeaza chiar inainte de a ajunge pe suprafata. Cum distruge poluarea creierul copiilor si ce e de facut. In Statele Unite, intre 7. 500 si 52. 000 de oameni mor anual mai devreme din cauza particulelor poluante. Cei de la UNICEF au spus ca 121 de milioane de bebelusi din toata lumea traiesc in zone unde poluarea intrece limitele permise.

Transelectrica - contract cu SMART de peste 227 milioane de lei

Compania Transelectrica SA a semnat un contract de lucrari cu filiala SMART SA, in valoare de 227,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis BVB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )