Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scandal urias in Camera Deputatilor: Eugen Nicolicea si Robert Turcescu s-au facut reciproc papagal si dihor

B1 B1,
Scandal urias in Camera Deputatilor: Eugen Nicolicea si Robert Turcescu s-au facut reciproc papagal si dihor

Sedinta comisiei de regulament a Camerei Deputatilor s-a lasat, joi dimineata, cu un mega scandal cu jigniri si apelative intre deputatul PSD Eugen Nicolicea si Robert Turcescu de la PMP. Cei doi s-au. continuă pe B1

Scandal intre Cosette Chichirau si Eugen Nicolicea. Deputatul PSD isi plange de mila

Este scandal mare in Parlament pe pachetul de Legi ale Justitiei. Coalitia PSD-ALDE vrea sa treaca miercuri, prin Camera Deputatilor, ultimele doua proiecte de lege, asa ca a fortat inclusiv o modificare.

LIVETEXT/VIDEO Camera Deputatilor voteaza legile justitiei. Sedinta incepe cu modficarile aduse regulamentului de catre PSD si ALDE, noul regulament va fi aplicat chiar miercuri. Raluca Turcan: Sa va fie rusine!

Plenul Camerei Deputatilor voteaza miercuri celelalte doua legi ale justitiei - modificarile la Legile 304 si 317, intr-o sedinta care a debutat cu scandal pe tema modificarilor aduse in mare viteza, chiar miercuri dimineata, de catre cei de la PSD. PMP a protestat, in stilul USR, cu pancarte improvizate cu textul Jos Cenzura. Intre modificarea la regulament si legile justitiei, pe ordinea de zi a plenului se afla si alte proiecte, unele insa care nu vor putea fi votate intrucat nu au raport din partea comisiei, obligatoriu procedural. Unul dintre acestea este proiectul UDMR de infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. --------------Ora 12. 20: Replica lui Chichirau - Azi dimineata s-a produs un abuz necalificabil. Dl Nicolicea nu a introdus amendamentele pe un raport pe modificarea la Regulament. Este un abuz care se sanctioneaza penal si am vrut sa ii transmit personal ca nu a introdus amendamentele noastre care au fost inregistrate. Ora 12. 10: Eugen Nicolicea: Doamna Chichirau mi-a spus ca se va ocupa personal sa intru la puscarieOra 12. 04: Eugen Nicolicea explica la tribuna modificarea regulamentului, deputatii USR fluiera copiosOra 12. 03: Raluca Turcan catre majoritatea PSD-ALDE-UDMR: Sa va fie rusine!.

Eugen Nicolicea CALCA IN PICIOARE regulamentele: Romania, stat autoritar?

In comisia de regulament de astazi, Eugen Nicolicea, deputat PSD, a calcat in picioare toate regulamentele, astfel incat sa nu mai fie discutate in plen amendamentele opozitiei.

Camera Deputatilor a adoptat ordonata de urgenta privind plata defalcata a TVA

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii.

Camera Deputatilor a adoptat OUG privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii la plata acestei taxe sau se afla in.

Split TVA a fost adoptata de Camera Deputatilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA, in forma modificata, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa fie trimisa la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Scandal urias dupa lansarea unei campanii de afisaj care promoveaza imaginea unei femei legate de tren (FOTO)

Un primar francez de extrema dreapta, Robert Menard, este cel care a inaugurat o campanie de afisaj, care promoveaza imaginea unei femei legate de sinele de tren. Cu un TGV, ar fi suferit mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )