Libnet.ro
UNICEF

17:15

Camera Deputatilor: Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor: Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, anunta Agerpres. Actul normativ a fost adoptat anterior de Senat. continuă pe Hotnews

Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din tara noastra, potrivit Agerpres.

Proiect adoptat de Parlament: Amenda pentru lipsa rovinietei se prescrie daca soferul nu este instiintat in patru luni de savarsirea contraventiei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi un proiect de lege care modifica art. 9 din OUG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si trecere pe drumurile nationale a rovinietei. Astfel, procesul verbal nu mai trebuie sa fie insotit de fotografii doveditoare, iar daca trec patru luni de la data in care soferul a fost depistat ca circula fara rovinieta, dar nu este instiintat, contraventia se prescrie, informeaza News. ro. Camera Deputatilor este forul decizional.

Camera Deputatilor a adoptat legea pentru combaterea ambroziei, considerata planta cea mai alergena din Romania

Deputatii au dat marti unda verde, cu 264 de voturi si o abtinere, proiectului de lege privind combaterea ambroziei - considerata ca fiind planta cea mai alergena din Romania. Proiectul, initiat de un grup de parlamentari PNL, a fost adoptat deja de Senat, astfel incat merge la promulgare, potrivit Agerpres.

Camera Deputatilor a stabilit astazi masurile organizatorice pentru Centenarul Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi Ordonanta Guvernului privind stabilirea unor masuri organizatorice la nivelul administratiei publice centrale cu privire la Centenarul Romaniei, anunta Agerpres.

Anunt-exploziv facut de Gigi Becali: Mi s-a propus acum doua luni sa cumpar Dinamo!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceasta seara ca in ultimele 6 luni a primit doua propuneri extrem de interesante. Una de a prelua marea rivala Dinamo, iar alta, sa cumpere clubul CFR Cluj, rivala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )