Libnet.ro
UNICEF

17:45

Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din tara noastra, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Doua luni pentru comunicarea contraventiei referitoare la lipsa rovinietei pe drumurile publice

Deputatii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea articolului 9 din Ordonanta Guvernului 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, anunta Agerpres. Actul normativ a fost adoptat anterior de Senat.

Proiect adoptat de Parlament: Amenda pentru lipsa rovinietei se prescrie daca soferul nu este instiintat in patru luni de savarsirea contraventiei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi un proiect de lege care modifica art. 9 din OUG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si trecere pe drumurile nationale a rovinietei. Astfel, procesul verbal nu mai trebuie sa fie insotit de fotografii doveditoare, iar daca trec patru luni de la data in care soferul a fost depistat ca circula fara rovinieta, dar nu este instiintat, contraventia se prescrie, informeaza News. ro. Camera Deputatilor este forul decizional.

SURPRIZA pentru soferi! Se MODIFICA sanctiunile pentru LIPSA rovinietei

Camera Deputatilor a votat marti, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege care prevede ca amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei se prescrie in 4 luni, fata de 6 luni ca pana.

Cum pot scapa soferii de amenda pentru lipsa rovinietei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un proiect de lege prin care se modifica art. 9 din OUG 15/2002 privind rovinieta, mai exact, aplicarea tarifelor de utilizare si de trecere pe drumurile nationale. Astfel, la procesul verbal nu se mai adauga obligatoriu fotografii doveditoare, iar daca trec patru luni de la data in care soferul a fost depistat ca circula fara rovinieta, dar nu este instiintat, contraventia se prescrie.

Vesti bune pentru soferi in legatura cu amenda pentru lipsa rovinietei

Camera Deputatilor a adoptat marti, cu unanimitate de voturi, un proiect de lege care modifica ordon.

Anunt-exploziv facut de Gigi Becali: Mi s-a propus acum doua luni sa cumpar Dinamo!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceasta seara ca in ultimele 6 luni a primit doua propuneri extrem de interesante. Una de a prelua marea rivala Dinamo, iar alta, sa cumpere clubul CFR Cluj, rivala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )