Libnet.ro
UNICEF

23:15

Camera Deputatilor: Personalul silvic va fi dotat cu arme letale

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor: Personalul silvic va fi dotat cu arme letale

Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un amendament la legea privind statutul personalului silvic prin care le da dreptul padurarilor de a purta arme letale. Decizia vine in contextul in care, saptamana trecuta, un padurar din Maramures a fost ucis de hotii de lemne. in prezent padurarii au doar armament neletal in dotare, conform unor modificari efectuate in trecut de catre Guvern. continuă pe Hotnews

Proiect adoptat de Camera Deputatilor. Ilfov, o noua resedinta de judet. Ce oras a fost ales

Camera Deputatilor a adoptat, tacit, luni, un proiect de lege care prevede stabilirea resedintei judetului Ilfov. Ce oras a fost ales? Proiect adoptat, tacit, de Camera Deputatilor in prezent, resedinta judetului Ilfov, cel mai mic judet al Romaniei ca suprafata, se afla pe teritoriul Municipiului Bucuresti. De acum, in urma unui proiect de lege initiat .

Grupul ALDE se reinfiinteaza la Camera Deputatilor

ALDE va avea din nou grup parlamentar la Camera Deputatilor. 15 deputati ALDE, printre care si cei plecati din partid inainte de motiunea de cenzura, au solicitat in Biroul Permanent al Camerei Deputator reinfiintarea grupului.

Actul normativ prin careBuftea devine resedinta judetului Ilfov, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, luni, tacit, un proiect legislativ prin care Buftea devine resedinta judetului Ilfov. Initiativa urmeaza sa ajunga la Senat, care va avea rol de for decizional.

Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins initiativa de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor

Deputatii din Comisia juridica au adoptat, marti, un raport de respingere a initiativei privind desfiintarea Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor, informeaza G4 Media. Raportul a fost adoptat.

Presedinte full-time doar pe hartie. Dan Barna a lipsit ieri de la sedinta de plen din Camera Deputatilor

Desi la inceput de august candidatul USR la prezidentiale Dan Barna il atacat voalat pe Klaus Iohannis si spunea ca va fi un un presedinte full-time, liderul USR a lipsit ieri de la sedinta de plen a Camerei Deputatilor. Si nu doar ieri.

Victor Ponta: USR a incercat sa santajeze PNL in Camera Deputatilor. Dan Barna a facut o cacealma in Parlament

USR a incercat sa santajeze PNL prin includerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor a proiectelor privind alegerea primarilor in doua tururi si a initiativei legislative Fara penali, a decalarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )