Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins initiativa de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor

B1 B1,
Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins initiativa de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor

Deputatii din Comisia juridica au adoptat, marti, un raport de respingere a initiativei privind desfiintarea Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor, informeaza G4 Media. Raportul a fost adoptat. continuă pe B1

Presedinte full-time doar pe hartie. Dan Barna a lipsit ieri de la sedinta de plen din Camera Deputatilor

Desi la inceput de august candidatul USR la prezidentiale Dan Barna il atacat voalat pe Klaus Iohannis si spunea ca va fi un un presedinte full-time, liderul USR a lipsit ieri de la sedinta de plen a Camerei Deputatilor. Si nu doar ieri.

Lovitura pentru USR si PNL. Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu va fi desfiintata

Initiativa USR de a desfiinta Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie a fost respinsa in Comisia Juridica din Camera Deputatilor. USR si PNL au reusit sa adune numai 10 voturi.

PSD a respins in Comisia juridica proiectul USR privind desfiintarea sectiei speciale UDMR si Pro Romania au parasit sala inainte de vot

Deputatii PSD au respins, marti, proiectul USR care prevedea desfiintarea sectiei speciale. Cu 12 voturi PSD) pentru si 10 impotriva PNL, USR) proiectul USR a primit raport de respingere in Comisia Juridica. Deputatii UDMR si PRO Romania au parasit sala inaintea votului. Decizia vine in contextul in care Comisia Europeana urmeaza sa publice in cursl zilei raportul MCV.

Actul normativ prin careBuftea devine resedinta judetului Ilfov, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, luni, tacit, un proiect legislativ prin care Buftea devine resedinta judetului Ilfov. Initiativa urmeaza sa ajunga la Senat, care va avea rol de for decizional.

Toate proiectele majore propuse de USR, respinse de conducerea Camerei Deputatilor. Ponta: E o lectie pentru USR, care nu intelege sa respecte regulile democratice

Comitetul liderilor de grup din Camera Deputatilor a respins toate cele trei mari initiative ale USR - Fara penali in functii publice, alegerea primarilor in doua tururi si abrogarea recursului compensatoriu. As.

Proiect adoptat de Camera Deputatilor. Ilfov, o noua resedinta de judet. Ce oras a fost ales

Camera Deputatilor a adoptat, tacit, luni, un proiect de lege care prevede stabilirea resedintei judetului Ilfov. Ce oras a fost ales? Proiect adoptat, tacit, de Camera Deputatilor in prezent, resedinta judetului Ilfov, cel mai mic judet al Romaniei ca suprafata, se afla pe teritoriul Municipiului Bucuresti. De acum, in urma unui proiect de lege initiat .

Grupul ALDE se reinfiinteaza la Camera Deputatilor

ALDE va avea din nou grup parlamentar la Camera Deputatilor. 15 deputati ALDE, printre care si cei plecati din partid inainte de motiunea de cenzura, au solicitat in Biroul Permanent al Camerei Deputator reinfiintarea grupului.

Camera Deputatilor: Personalul silvic va fi dotat cu arme letale

Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un amendament la legea privind statutul personalului silvic prin care le da dreptul padurarilor de a purta arme letale. Decizia vine in contextul in care, saptamana trecuta, un padurar din Maramures a fost ucis de hotii de lemne. in prezent padurarii au doar armament neletal in dotare, conform unor modificari efectuate in trecut de catre Guvern.

Comisia pentru buget, finante si banci - vizita in R.P. Chineza

Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor a efectuat o vizita, in perioada 14-18 octombrie 2019, in R. Chineza, la invitatia presedintelui Comisiei pentru afaceri bugetare a Comitetului Permanent al Adunarii Nationale Populare chineze, Shi Yaobin, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Victor Ponta: USR a incercat sa santajeze PNL in Camera Deputatilor. Dan Barna a facut o cacealma in Parlament

USR a incercat sa santajeze PNL prin includerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor a proiectelor privind alegerea primarilor in doua tururi si a initiativei legislative Fara penali, a decalarat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )