Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor - adoptat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor - adoptat

Camera Deputatilor a adoptat tacit, astazi, proiectul de lege initiat de USR de modificare a legilor justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul USR privind desfiintarea sectiei de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de deputati

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, proiectul de lege initiat de USR de modificare a legilor justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Initiativa va merge la Senat, care este si for decizional.

Proiectul pentru desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

USR a anuntat luni ca proiectul propus de partid pentru desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor. Totusi, exista sanse mici ca proiectul sa treaca si de Senat, camera decizionala, unde PSD si ALDE au o majoritate confortabila.

CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul UDMR privind reorganizarea ANAF, aprobat

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil, astazi, unui proiect de lege initiat de UDMR referitor la reorganizarea ANAF, care prevede ca vor fi desfiintate cele 8 directii regionale si vor fi infiintate la nivelul judetelor, proiect care a fost sustinut de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Proiectul privind declasificarea informatiilor privind comunitatile evreiesti - adoptat

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de Lege privind unele masuri pentru studierea istoriei comunitatilor evreiesti din tara noastra.

Nepotisme in Parlament! Iata cine este noul lider al grupului PSD din Camera Deputatilor

Deputatii si-au ales un nou lider in Camera Deputatilor, dupa ce Daniel Suciu a fost numit vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Noul sef este deputatul de Timis Alfred Simonis, finul fostului.

Proiectul privind declararea Zilei pacientului ars pe 30 octombrie merge la votul final. Deputatul Tudor Pop: Statul roman nu a fost capabil, in 3 ani, sa asigure niste paturi pentru marii arsi!

Parlamentul este la un pas sa declare Ziua pacientului ars pe 30 octombrie, cand se comemoreaza tragedia din clubul Colectiv. Proiectul de lege pentru instituirea acestei zile a primit aviz favorabil,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )