Libnet.ro
UNICEF

15:30

Camera Deputatilor a respins cererea de reexaminare a legii care va elimina 102 taxe nefiscale

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor a respins cererea de reexaminare a legii care va elimina 102 taxe nefiscale

Camera Deputatilor a respins, miercuri, propunerea de reexaminare a legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. continuă pe România Liberă

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Parlament. Dragnea: Astept ca presedintele sa promulge legea

Deputatii au respins miercuri, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva. Presedintele PSD a declarat ca asteapta ca legea sa fie promulgata cat mai repede de presedintele Klaus Iohannis.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Sunt bucuros ca institutia mea a respins cererea de reexaminare inaintata de presedinte privind legea eliminarii celor 102 taxe nefiscale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca este fericit fiindca institutia pe care o conduce a respins cererea de reexaminare inaintata de seful statului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe.

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Camera Deputatilor, care e for decizional

Deputatii au respins miercuri, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva.

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Camera Deputatilor

ACTUALIZARE 14:15 Deputatii au respins astazi, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva.

Senatul a respins cererea de reexaminare solicitata de presedintele Iohannis privind legea care elimina 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar.

Legea care elimina 102 taxe va intra miercuri la vot final in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale va intra in dezbaterea Comisiei de buget-finante, dupa care va fi votat miercuri in plenul Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, sustinand ca actul.

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, marti, cererea DNA de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de opt zile. inalta Curte nu a tinut cont de nota Politiei prin care anunta incalcarea obligatiilor controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins solicitarea DNA privind emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, disparut de opt zile.

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:50 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, astazi, cererea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )