Libnet.ro
UNICEF

17:00

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, marti, cererea DNA de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita. continuă pe Ziarul Bursa

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:50 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, astazi, cererea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de opt zile. inalta Curte nu a tinut cont de nota Politiei prin care anunta incalcarea obligatiilor controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins solicitarea DNA privind emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, disparut de opt zile.

Instanta suprema respinge cererea DNA de arestare preventiva a lui Ghita si mentine interdictia de a parasi tara

Instanta suprema a respins, marti, cererea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita si a mentinut masura controlului judiciar pe cautiune, cu interdictia de a parasi tara. Sebastian Ghita.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Sunt bucuros ca institutia mea a respins cererea de reexaminare inaintata de presedinte privind legea eliminarii celor 102 taxe nefiscale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca este fericit fiindca institutia pe care o conduce a respins cererea de reexaminare inaintata de seful statului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe.

Senatul a respins cererea de reexaminare solicitata de presedintele Iohannis privind legea care elimina 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar.

Camera Deputatilor a respins cererea de reexaminare a legii care va elimina 102 taxe nefiscale

Camera Deputatilor a respins, miercuri, propunerea de reexaminare a legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )