Libnet.ro
UNICEF

05:45

Camera Deputatilor vacanteaza mandatele lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor vacanteaza mandatele lui Liviu Dragnea

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor vacanteaza mandatul lui Dragnea si alege noul presedinte al forului legislativ

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ. Comisia juridica.

Cine e Carmen Mihalcescu, inlocuitoarea lui Dragnea la Camera Deputatilor. Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, cine il va inlocui pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova in urma unei condamnari definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Locul sau va fi luat de Carmen Mihalcescu, membru in [] .

E oficial: Functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vacantata / incepe procedura de alegere a succesorului lui Liviu Dragnea / Batalia se da intre Raluca Turcan si Marcel Ciolacu

A inceput batalia sefia Camerei Deputatilor. Pozitia de al treilea om in stat a fost declarata miercuri vacanta, oficial, in plenul Camerei Deputatilor. in cursa au intrat liberala Raluca Turcan care este sustinuta de PNL, USR si PMP, PSD-ALDE il propun pe Marcel Ciolacu iar UDMR a anuntat ca il sustine pe Kelemen Hunor. Pentru validarea unui nou presedinte este nevoie de 165 de voturi pe care, in prezent nici Coalitia, nici Opozitia nu le detin/ in acest context s-au declansat negocierile cu Minoritatile si grupul deputatior independenti controlati de Victor Ponta. Viorica Dancila prezenta la Camera deputatilor a declara .

Efectul Dragnea. Camera Deputatilor isi alege noul sef. Cine sunt candidatii inscrisi in cursa

Camera Deputatilor si va alege miercuri noul presedinte, in urma vacantarii postului, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Opozitia o propune pe Raluca Turcan PNL), in timp ce PSD il vrea pe Marcel Ciolacu.

Raluca Turcan (PNL): Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte! (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, trebuie convocat de urgenta plenul Camerei Deputatilor pentru inlocuirea acestuia din functia.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine slugilor. Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Ponta a fortat mana PSD. Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a anuntat de la tribuna plenului infiintarea grupului parlamentar al Pro Romania. Reamintim ca PSD pee perioada mandatului lui Liviu Dragnea a refuzat sa puna in consens decizia Curtii Constitutionale cu regulamentul de functionare al Camerei Deputatilor.

Marcel Ciolacu, votat de PSD sa fie inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Comitetul Executiv al PSD a decis sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru a prelua sefia Camerei Deputatilor in urma plecarii lui Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor. Pentru aceasta pozitie, Marcel.

REFORMA PSD: Marcel Ciolacu, amicul lui Omar Hayssam si Liviu Dragnea, e noul presedinte al Camerei Deputatilor / Cum vorbea PSD-istul de la tribuna Parlamentului: Tu sa nu ma faci pe mine mincinos, ma, boule! (VIDEO, FOTO)

Social-democratul Marcel Ciolacu este noul sef al Camerei Deputatilor, dupa ce Liviu Dragnea a ajuns la inchisoare. in ciuda mobilizarii, PNL, PMP si USR-PLUSnu au reusit sa-si impuna candidatul unic, i.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )