Libnet.ro
UNICEF

12:45

Camera Deputatilor a votat legea privind starea de alerta

B1 B1,
Camera Deputatilor a votat legea privind starea de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, proiectul de lege privind masurile ce trebuie aplicate in timpul starii de alerta. Proiectul a fost trimis spre vot Parlamentului de catre Guvernul PNL, dar acesta a. continuă pe B1

Legea privind starea de alerta va fi adoptata azi de Senat. Maine ajunge la Camera Deputatilor

Legea privind starea de alerta este, marti, pe ordinea de zi a Senatului, insa parlamentarii din Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari trebuie sa intocmeasca anterior raportul. Legea cuprinde unele masuri temporare si, dupa caz, graduale, pe care autoritatile le pot lua pentru a reduce raspandirea virusului, dupa iesirea din starea de urgenta.

Legea privind starea de alerta, adoptata de Senat. Camera Deputatilor are ultimul cuvant. Serban Nicolae: A fost o lege lucrata cu furca

Legea privind starea de alerta, modificata radical de PSD, a trecut de Senat, 111 voturi fiind pentru, doar opt impotriva si 15 abtineri. PNL a anuntat ca se abtine, USR a anuntat ca nu va vota proiectul de lege.

Iohannis, mesaj catre parlamentari: Adoptati cu celeritate legea privind starea de alerta! E nevoie urgenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa adopte cu celeritate legea privind starea de alerta. Proiectul va trece azi de Senat si maine de Camera Deputatilor, insa oricum nu poate fi promulgat pana la inceputul saptamanii viitoare. Seful statului a anuntat ce masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand de vineri.

Avocatul Poporului a identificatdoua mari probleme la legea privind starea de alerta

Curtea Constitutionala decide miercuri asupra sesizarii facute privind Ordonanta care reglementeaza starea de alerta si tot miercuri, Camera Deputatilor - decizionala - va adopta, cel mai probabil, legea propusa de Guvern privind starea de alerta.

Camera Deputatilor a adoptat legea privind starea de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, in calitate de for decizional, legea privind starea de alerta. Proiectul depus de Guvern a suferit mai multe modificari, insa a fost votat de majoritatea parlamentarilor.

Terasele s-ar putea deschide pe 15 mai, conform unui amendament propus de opozitie la legea privind starea de alerta

Comisia juridica a Senatului a adoptat un amendament la legea trimisa de Guvern in Parlament conform caruia pe perioada starii de alerta s-ar putea deschide terasele care respecta masurile de protectie sanitara. Modificarea a fost propusa de senatorul PSD Serban Nicolae, relateaza Digi 24.

UPDATE Mall-urile mici, cu o suprafata de pana la 15.000 de metri patrati, s-ar putea redeschide incepand cu 15 mai - noi modificari aduse in Parlament la legea privind starea de alerta

Mall-urile mici, cu o suprafata de pana la 15. 000 de metri patrati, s-ar putea redeschide incepand cu 15 mai, cand starea de urgenta va fi inlocuita cu starea de alerta. Aceasta este una dintre modificarile aduse de deputatii din Comisia juridica in raportul asupra proiectului de lege elaborat de Guvern.

Ionel Danca, dupa modificarea radicala a legii privind starea de alerta:PSD duce razboiul pe care Guvernul il poarta impotriva virusului pe un teren politic

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat, marti seara, ca este un gest grav, adoptarea in Senat noii forme privind legea starii de alerta si ca legea inaintata de Guvern a fost amputata de majoritatea controlata de PSD. Despre votul liberalilor a spus ca spera ca acesta a fost dat pentru ca legea sa ajunga cat mai repede la Camera Deputatilor care este for decizional.

Tensiune la Comisia juridica unde se discuta legea pentru starea de alerta: ministrii nu au acces sa intervina in discutiile pe zoom

Ministrii Violeta Alexandru si Monica Anisie, precum si secretarul de stat Raed Arafat nu ar avea acces la discutiile Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor care discuta proiectul de lege privind starea de alerta, potrivit unor surse politice.

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )