Libnet.ro
UNICEF

11:00

Camera Deputatilor a votat ca ultimii doi ani din invatamantul prescolar sa fie obligatorii

Adevărul Adevărul,
Camera Deputatilor a votat ca ultimii doi ani din invatamantul prescolar sa fie obligatorii

Deputatii au adoptat, miercuri, propunerea legislativa pentru modificarea art. 16 din Legea educatiei nationale, in sensul de a se stabili o noua durata si o noua componenta a invatamantului general obligatoriu, Camera Deputatilor este prima Camera sesizata. continuă pe Adevărul

Un copil de doi ani din Oradea a murit in spital. Medicii suspecteaza un nou caz de gripa

Un baietel de doi ani si sase luni din Oradea a decedat marti la Spitalul municipal din Oradea. Medicii suspecteaza ca ar fi vorba despre un nou caz de gripa. E un caz posibil, dar nu avem inca.

Grupul H and M a raportat pentru T1 cel mai scazut profit din ultimii 16 ani, din cauza stocurilor mari

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes and Mauritz H and M) a raportat astazi cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in tara noastra, si in tari precum Mexic si India, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Un proiect de lege care face grupa mijlocie si grupa mare de la gradinita obligatorii, votat in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi un proiect de lege care prevede ca invatamantul obligatoriu incepe la 4 ani, si nu la 6 ca in prezent. Potrivit proiectului, devin obligatorii grupa mijlocie si grupa mare de gradinita. Propunerea mai prevede ca, pana in 2020, tot invatamantul prescolar - deci toata gradinita, de la grupa mica incepand - sa devina obligatoriu. Aceasta este prima camera sesizata, votul final este la Senat. Sondaj HotNews. ro, in text: E normal sa devina obligatorie gradinita?.

Cererea de reexaminare a presedintelui la legea lui Florin Iordache, prin care se sterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor pana in 2013, respinsa de Camera Deputatilor/ Drula (USR): Este o lege de spalare

Camera Deputatilor a votat marti sa respinga cererea de reexaminare transmisa de presedintele Klaus Iohannis pentru proiectul de lege al deputatului PSD Florin Iordache, prin care inceteaza interdictiile aplicate de Agentia Nationala de Integritate parlamentarilor pana in 2013.

Camera Deputatilor a respins cererea de reexaminare a legii privind incetarea unor interdictii pentru parlamentari

Camera Deputatilor a respins miercuri cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii privind incetarea interdictiilor pentru parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013, cu 172 de voturi pentru si 85 impotriva. Deputatul USR Catalin Drula a declarat ca este o lege de spalare, insa deputatii au decis trimiterea ei spre Senat, ca for decizional.

H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Grupul Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat, ieri, cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de haine nevandute in valoare de peste patru miliarde dolari, informeaza Bloomberg.

Piata auto incepe anul cu un volum record pentru ultimii 10 ani. Intr-o piata dominata de flote, masinile sunt albe, gri, albastre si negre

Piata auto incepe anul cu un volum record pentru ultimii 10 ani si in nuante destinate flotelor, circa 80% dintre masini fiind albe, gri, albastre si negre.

Declinul HM: Cum a ajuns retailerul la cel mai mic profit din ultimii 16 ani si la haine nevandute in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Retailerul suedez de imbracaminte HennesMauritz HM) a raportat marti cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in Romania, si in tari precum Mexic si India.

Busoi, reactie la atacul Gabrielei Firea: De doi ani arde gazul de pomana. Proiectele doamnei nu se vad pentru ca nu exista, nu pentru ca le-ar boicota PNL

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a raspuns acuzatiilor aduse marti de primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit carora opozitia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti ar bloca proiectele propuse de primar. Busoi a precizat ca proiectele doamnei Firea nu se vad pentru ca nu exista si ca doamna primar se victimizeaza, desi de doi ani arde gazul de pomana.

Turnurile si bastioanele Brasovului stau inchise doi ani. Este nevoie de modificarea unei hotarari de Guvern

Potrivit INS Brasovul a fost cel mai vizita oras din Romania in 2017, exceptand Bucurestiul unde este mult turism de afaceri. Cu toate acestea are multe obiective turistice inchise. Turnurile si bastioanele Brasovului in care s-au bagat peste 1 milion de euro in renovari sunt inchise de aproape trei ani din cauza unor probleme in acte a caror rezolvare se lasa asteptata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )