Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce camera de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi cea mai buna dintre toate telefoanele

Playtech Playtech,
De ce camera de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi cea mai buna dintre toate telefoanele

Apple a prezentat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Am vorbit despre dotarile lor, dar nu am dedicat inca suficienta atentie camerei foto. Iata de ce a ramas la 8 megapixeli, dar performanta a crescut. Apple a decis sa foloseasca in continuare un senzor de doar 8 megapixeli, dar regandit pentru fotografii mai bune. Asta in timp ce Sony are senzor de 20 megapixeli, Samsung a ajuns la 16 megapixeli si Nokia a cucerit totul cu cei 41 de []. continuă pe Playtech

Cat vor costa iPhone 6 si Apple Watch: pret imens pentru iPhone 6 Plus

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch? este poate cea mai importanta intrebare dupa evenimentul Apple. Avem preturi pentru Statele Unite ale Americii si Europa, dar nu sunt deloc mici.

Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Berea hidrateaza, racoreste si chiar hraneste. Daca ingrasa sau nu, care este sortimentul cel mai sanatos si cat de des e recomandat sa bem bere ne va spune medicul nutritionist Corina Zugravu la Adevarul Live de la ora 15.

Jandarmeria bistriteana a gatit cea mai buna mancare la ceaun la 1200 de metri altitudine

Sase echipe s-au intrecut duminica in Pasul Tihuta la pregatirea celei mai bune mancaruri la ceaun. Printre concurenti s-a numarat si Jandarmeria Bistrita sau ISU din Prundu-Bargaului. Premiul cel mare a ajuns la Inspectoratul de Jandarmerie Judetean, care a gatit cel mai bun gulas din competitie.

Momentul ZERO: Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Cum arata pariurile lui Tim Cook [FOTO]

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, cele mai noi pariuri ale lui Tim Cook si ale Apple pe piata dispozitivelor mobile. Pentru prima data in istoria Apple, noile telefoane au diagonale mai mari si noi functionalitati. Pe langa.

iPhone 6 Plus vs. cele mai importante alternative: LG G3, Galaxy Note 4 si Lumia 1520

Pe langa un telefon, Apple a lansat si unphablet. Sub forma iPhone 6 Plus, compania a trecut in era dispozitivelor cu ecrane de peste 5 inci. Comparam noua creatie cu celelalte deja disponibile pe piata. iPhone 6 Plus are un ecran de 5,5 inci la o rezolutie full HD, denumit Retina HD. Folosest un procesor A8 dual-core pe 64 biti cu 1GB de memorie RAM, iar spatiul de stocare este de 16, 64 si 128GB. Foloseste sistemul de operare iOS [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate! Cat ar costa in Romania!

Reprezentantii Apple au lansat aseara mult asteptatele modele iPhone 6 si iPhone 6 plus, smartphoneurile cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci, plus primul ceas inteligent iWatch. Iata cu ce noutati vin gadgeturile si cat ar urma sa coste in Romania.

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci ?i 5,5 inci.

Apple lanseaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, doua modele noi de iPhone: iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat.

Apple lanseaza iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat CEO-ul.

Targul de agricultura va avea cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 1114 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a editie a evenimentului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje - Agromalim. Editia din 2014 se bucura de cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )