Libnet.ro
UNICEF

05:00

Momentul ZERO: Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Cum arata pariurile lui Tim Cook [FOTO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Momentul ZERO: Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Cum arata pariurile lui Tim Cook [FOTO]

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, cele mai noi pariuri ale lui Tim Cook si ale Apple pe piata dispozitivelor mobile. Pentru prima data in istoria Apple, noile telefoane au diagonale mai mari si noi functionalitati. Pe langa. continuă pe Wall-Street Ro

Momentul ZERO: Apple lanseaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cum arata pariul lui Tim Cook [FOTO]

Apple este pe punctul de lansa cele mai noi modele iPhone, care pentru prima data vor avea diagonale mai mari si noi functionalitati. Pe langa lansarea noilor telefoane iPhone, Apple pregateste si alte surprize, cel mai asteptat gadget din.

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci ?i 5,5 inci.

Apple lanseaza iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat CEO-ul.

Apple lanseaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, doua modele noi de iPhone: iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus, lansate! Cat ar costa in Romania!

Reprezentantii Apple au lansat aseara mult asteptatele modele iPhone 6 si iPhone 6 plus, smartphoneurile cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci, plus primul ceas inteligent iWatch. Iata cu ce noutati vin gadgeturile si cat ar urma sa coste in Romania.

De ce camera de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi cea mai buna dintre toate telefoanele

Apple a prezentat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Am vorbit despre dotarile lor, dar nu am dedicat inca suficienta atentie camerei foto. Iata de ce a ramas la 8 megapixeli, dar performanta a crescut. Apple a decis sa foloseasca in continuare un senzor de doar 8 megapixeli, dar regandit pentru fotografii mai bune. Asta in timp ce Sony are senzor de 20 megapixeli, Samsung a ajuns la 16 megapixeli si Nokia a cucerit totul cu cei 41 de [].

Razboiul iPhone 6: trei opinii despre noul telefon al Apple

Apple a lansat aseara iPhone 6, iPhone 6 Plus si Watch. Octavian Palade, Razvan Baltaretu si Vlad Andriescu va ofera parerile lor despre telefoanele si ceasul inteligent de la Apple. Echipa playtech. ro este impartita si asteptam si opinia voastra. Martorii lui Steve Jobs la sfantul iPhone Apple a lansat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus, impreuna cu un ceas inteligent numit Watch. Internetul, ca intotdeauna, s-a impartit intre cei care striga: VREAU! si cei care arata ca alte telefoane [].

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )