Libnet.ro
UNICEF

23:45

Camere de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real in Londra: Politia merge mai departe cu monitorizarea in ciuda protestelor organizatiilor pentru drepturile omului

B1 B1,
Camere de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real in Londra: Politia merge mai departe cu monitorizarea in ciuda protestelor organizatiilor pentru drepturile omului

Politia londoneza merge mai departe cu procedura de operationalizare a camerelor de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real LFR), in ciuda avertismentelor privind organizatiile pentru drepturile. continuă pe B1

Politia din Londra instaleaza camere de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real, in ciuda criticilor

Politia britanica este pe cale sa inceapa utilizarea operationala a camerelor de supraveghere cu recunoastere faciala in timp real LFR), in ciuda avertismentelor privind organizatiile pentru drepturile omului si a ingrijorarilor exprimate chiar de autoritatea de profil a guvernului, transmite Reuters.

Londra va folosi camere de recunoastere faciala pentru politia orasului

Politia Metropolitana din Londra a anuntat controverasata masura de a folosi tehnologia de recunoastere a fetei in direct, pentru a imbunatati capacitatea ofiterilor de a identifica suspectii, relateaza CNN.

Google, de acord cu interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Directorul general al grupului Alphabet, compania mama a Google, Sundar Pichai, a sustinut luni propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea-intentie. Consider ca este important ca guvernele si autoritatile de supraveghere sa o reglementeze cat mai curand, a declarat Pichai in timpul unei conferinte la Bruxelles, organizata de institutul de cercetari Bruegel.

Seful Google sustine propunerea UE de a interzice temporar tehnologia de recunoastere faciala

Sundar Pichai, directorul general al grupului Alphabet 8213; compania mama a Google 8213; sustine propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea intentie.

CEO-ul Alphabet sustine propunerea UE pentru interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Directorul general al grupului Alphabet, compania mama a Google, Sundar Pichai, a sustinut luni propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea-intentie, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )