Libnet.ro
UNICEF

17:15

Campania de comunicare pro bono pentru Cumintenia Pamantului

România Liberă România Liberă,
Campania de comunicare pro bono pentru Cumintenia Pamantului

Felix Tataru, directorul GMP Group, a declarat pentru News. ro ca agentia pe care o conduce va participa la selectia pe care o organizeaza Ministerul Culturii, pentru a derula, pro bono, campania de comunicare pentru sculptura lui Brancusi, Cumintenia Pamantului, si a dezvaluit totodata numele unei alte agentii care se va inscrie in selectie, Leo Burnett. continuă pe România Liberă

Donatiile pentru Cumintenia Pamantului, deduse din impozitul pe profit

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, prin care donatorii isi vor putea deduce aceste donatii din impozitul pe profit, iar campania de subscriptie publica va fi demarata la jumatatea lunii aprilie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Proprietarii au acceptat termenul de 31 octombrie pentru plata celor 11 milioane de euro pentru Cumintenia pamantului

Proprietarii sculpturii Cumintenia Pamantului, Paula Ionescu si Alina Serbanescu, au acceptat termenul de 31 octombrie pentru a primi suma de 11 milioane de euro pe care statul roman a decis sa o plateasca pentru lucrarea lui Constantin Brancusi, a declarat miercuri, pentru agentia de presa News. ro, avocatul Bogdan Grabowski.

Subscriptie la Cumintenia Pamantului: donatiile vor fi deduse din impozit

Executivul a adoptat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care este reglementata procedura de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, donatiile urmand sa fie deduse din impozitul datorat de catre persoanele care vor contribui.

Politicienii in functii inalte sunt pro, candidatii pentru locale se opun

Scandalul legat de construirea unei moschei in Capitala a revenit in atentia opiniei publice. Cum campania electorala pentru alegerile locale se afla in plina desfasurare - desigur, neoficial - acest subiect va fi folosit din plin in urmatoarele doua luni.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )