Libnet.ro
UNICEF

23:15

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat; continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza

Adevărul Adevărul,
Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat; continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. continuă pe Adevărul

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

De ce campania pentru turul intai al prezidentialelor a fost o bataie de joc, pe bani publici

Poate nu stiai, dar campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a derulat si pe banii tai. Iar in loc de dezbateri, confruntari fata in fata intre candidati pe teme de politica externa, Constitutie sau despre proiecte de tara ai primit reclame de Youtube, mitinguri cu propriii sustinatori si multa plictiseala in prime time.

AUTORITATEA ELECTORALA: Peste 18,2 milioane de alegatori, inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de duminica

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca peste 18,2 milioane de alegatori sunt inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de duminica. iN plus, peste 715. 000 de persoane cu drept de vot figureaza ca locuind in strainatate. De asemenea, 19. 215 persoane au dreptul de vot interzis.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

Dan Motreanu preia functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Noul sef de campanie al Partidului National Liberal pentru alegerile prezidentiale este vicepresedin.

Dan Motreanu preia functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Noul sef de campanie al Partidului National Liberal pentru alegerile prezidentiale este vicepresedintele PNL Dan Motreanu, informeaza un comunicat al formatiunii, transmite Agerpres.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile .

Miliardarul Michael Bloomberg intentioneaza sa intre in cursa pentru alegerile prezidentiale

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al New York-ului, ia serios in calcul posibilitatea de a intra in cursa interna a democratilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2020, relateaza BBC News. Fostul edil este ingrijorat de faptul ca actualii candidati inscrisi in cursa nu sunt suficient de buni pentru a-l invinge pe presedintele in functie Donald Trump.

Pregatiri pentru alegerile prezidentiale. Peste 380.000 de cetateni sunt pe listele electorale permanente din judetul Buzau

In aceste zile, autoritatile lucreaza la foc continuu pentru sortarea buletinelor de vot si a altor materiale necesare pentru fiecare sectie de votare. Pentru intreg judetul au fost tiparite peste 420. 000 de buletine de vot, care vor ajunge la cele 426 de sectii amenajate pentru alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )