Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, o noua gafa de proportii: Scopul PSD este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare DE ANUL TRECUT

Fostul premier Viorica Dancila a comis o noua gafa, anuntand ca scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut, desi in mod evident urmatoarele teste electorale vor avea loc in acest.

Barna: Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD. Barna crede ca este timpul sa fie sanctionat prin vot un partid care in ultimii 30 de ani aproape ca a scos Romania din Europa si care a alungat cinci milioane de romani din tara.

Viorica Dancila: imi este teama si pentru fiul meu si pentru sotul meu. Ma astept la orice atac

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, sustine ca se teme ca fiul sau ar putea fi demis din functia pe care o ocupa la Curtea de Conturi de noua conducere politica a tarii si ca.

Cum arbitreaza PSD conflictul din Pro Romania. Viorica Dancila: Cat timp sunt eu la sefia partidului, el NU va fi primit inapoi

Viorica Dancila, presedintele PSD si candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale, a afirmat, miercuri, ca Mihai Tudose nu va fi primit inapoi in partid sub conducerea sa, in conditiile in care Victor Po.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Viorica Dancila: Din credinta vine puterea romanului de a-si duce demn traiul

Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, afirma ca numai credinta in Dumnezeu da putere si nadejde. imi doresc pentru poporul roman puterea de a merge intotdeauna inainte, asa cum .

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )