Libnet.ro
UNICEF

01:06

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Parlamentul britanic a fost dizolvat luni, moment care marcheaza inceputul campaniei pentru alegerile legislative de la 7 mai, informeaza Sky News. Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit.

UNPR, pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara lui 2016

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va merge pe liste comune cu Partidul Social Democrat la alegerile locale din vara anului viitor, potrivit declaratiei facute vineri de vicepresedintele UNPR, senatorul.

PSD si UNPR, liste comune la alegerile locale din 2016

Senatorul UNPR, Serban Mihailescu, a anuntat, vineri, ca formatiunea sa va merge pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara anului 2016.

Este unul din cele mai consumate produse de romani, dar este foarte NESANATOS. Ce ingrediente periculoase contine

Pufuletii sunt una din cele mai populare gustari consumate de romani. Ieftini, usori, pufuletii sunt preferati de toate categoriile de oameni. insa nutritionistii atrag atentia ca aceasta gustare nu este.

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

Partidul lui Nicolas Sarkozy, castigator in alegerile regionale din Franta

Alegerile regionale organizate duminica in Franta au fost castigate incontestabil de conservatorii din Uniunea pentru o Miscare Populara UMP), formatiunea fostului presedinte Nicolas Sarkozy, si aliatii.

QA: EADS, bomba care ameninta clasa politica! Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema care pare sa ii apasa din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, aceasta afacere judiciaro-politica extrem de.

National Geographic recomanda Maramuresul ca fiind una din cele mai frumoase destinatii pentru anul 2015

National Geographic a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat in 2015, in care este prezentata si o destinatie turistica din Romania, respectiv Maramures, potrivit.

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Daca nivelul apei va creste, oamenii vor fi evacuati

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Desi oamenii au pus saci cu nisip la porti, apa a ajuns si la jumatate de metru in curti si a inundat aproape in intregime locuinta unui batran.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )