Libnet.ro
UNICEF

13:00

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Hotnews Hotnews,
 FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020. continuă pe Hotnews

Discursul lui Razvan Burleanu, cel mai bun somnifer

AAdunarea Generala a FRF a avut loc astazi. Cei 184 de mebri prezenti au votat ceea ce pompos se numeste Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

Gigi Becali, permisie de 5 zile pentru a iesi din penitenciar: Aflat in libertate, acesta a cumparat o icoana cu Iisus Hristos

Chiar daca toata lumea s-a straduit sa tina secret faptul ca Gigi Becali a primit permisia de 5 zile pentru a iesi din penitenciar, paparazzi l-au surprins pe latifundiarul din Pipera in timp ce se plimba.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )