Libnet.ro
UNICEF

22:00

Campania umanitara Spiridusii lui Mos Craciun. Jandarmii au oferit daruri copiilor din centrele de plasament

Adevărul Adevărul,
Campania umanitara Spiridusii lui Mos Craciun. Jandarmii au oferit daruri copiilor din centrele de plasament

Jandarmii calaraseni s-au alaturat campaniei umanitare Spiridusii lui Mos Craciun oferind daruri copiilor defavorizati din judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

S-a imbracat in Mos Craciun si i-a oferit o bancnota unei femei a strazii. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil (FOTO+VIDEO)

S-a imbracat in Mos Craciun si a vrut sa-i faca o surpriza unei femei a strazii. Doar ca atunci cand i-a oferit o bancnota, reactia acesteia a fost uluitoare. Femeia fara adapost a.

Mos Craciun a ajutat la prinderea unui sofer care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Mos Craciun a ajutat la prinderea unui sofer care a fugit de la locul accidentului, la Paris. Un vlogger costumat in Mos Craciun, aflat pe motocicleta sa intr-un tur al Parisului, a vazut ca un.

Mos Craciun a venit pentru copiii trustului Intact

Mos Craciun a venit tocmai din Laponia si a impartit sute de cadouri copiilor din trustul Intact Media. De la intalnire nu au lipsit ajutoarele sale, care au dansat si au cantat cu cei mi.

FOTO Mos Craciun a ajuns cu elicopterul la Oradea. Zeci de copii l-au asteptat pe batranul cu barba alba

Mos Craciun a aterizat pe Aeroportul International Oradea. Batranulcu barba alba a sosit din Laponia, nu cu o sanie trasa de reni, ci cu elicopterul, avand in vedere ca nu a fost zapada deloc prin aceasta parte a tarii.

FOTO VIDEO Mos Craciun si-a instalat cartierul general la Targoviste

Mos Craciun a sosit la Targoiste cu o sanie trasa de reni. Batranelul simpatic a pornit de la Teatrul Tony Bulandra si a mers, insotit de un alai numeros, pana in centrul orasului, pe Platoul Prefecturii.

Mos Craciun continua Povestea de Iarna de la Galati. Programul evenimentelor din zilele urmatoare

Evenimentele au loc zilnic, in intervalul 8,99-22,00, pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati si sunt finantate din bugetul local. Suma alocata este 236. 000 de lei, cu tot cu TVA. Au loc concerte, ateliere de creatie, campanii umanitare, iar Mos Craciun ofera daruri copiilor cuminti.

VIDEO Mos Craciun ajunge in aceasta seara, la Targoviste

Mos Craciun ajunge in aceasta seara, la Targoviste. Edilul, Cristian Stan, a precizat ca tot in aceasta seara va avea loc si o parada.

Top 10 bancuri: ce isi doresc femeile cel mai mult de la Mos Craciun

Iubit si asteptat de toata lumea, Mos Craciun este un motiv de veselie, pe seama lui facandu-se nenumarate glume. Va propunem astazi o selectie de bancuri pe aceasta tema.

Mos Craciun si-a facut aparitia pe Mures cu o barca-dragon

Aparitie inedita sambata seara pe raul Mures. Mos Craciun si-a facut aparitia intr-o barca-dragon pentru copiii din doua centre si asistentii maternali din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )