Libnet.ro
UNICEF

17:00

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

B1 B1,
Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara. continuă pe B1

Rectificarea bugetara, discutata in sedinta de Guvern. Ce ministere primesc mai multi bani

Premierul Ludovic Orban a declarat ca proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara va fi dezbatut in prima lectura in sedinta de miercuri a Guvernului, precizand ca, potrivit proiectului, vor exista cresteri de fonduri la cateva ministere.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti cu un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei privind vaccinarea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Seful Executivului a adaugat ca Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central, va conduce campania si va fi secondat de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Baciu.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )