Libnet.ro
UNICEF

20:00

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Suntem pregatiti cu un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei privind vaccinarea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Seful Executivului a adaugat ca Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central, va conduce campania si va fi secondat de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Baciu.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare, astazi, pe aparate de tip Real Time PCR, de 53.000-54.000. Cum arata realitatea cifrelor din ultimele 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat marti de ce nu creste capacitatea de testare pentru coronavirus, in contextul in care era anuntat ca va creste capacitatea la circa 50. 000 de teste. Seful Guvernului a afirmat ca, la ora actuala, in tara noastra este o capacitate de testare, pe aparate Real Time PCR de 53. 000 de teste. in ultimele 24 de ore au fost realizate doar aproximativ 30. 000 de teste.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare astazi pe aparate de tip Real Time PCR de peste 50.000

Premierul Ludovic Orban a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile au o capacitate de testare zilnica pe aparate Real Tome PCR de peste 50. 000 de teste. Cu toate acestea se fac doar in jur de.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )