Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campania O viata mai buna pentru refugiati initiata de IKEA Foundation si UNHCR continua

România Liberă România Liberă,
Campania O viata mai buna pentru refugiati initiata de IKEA Foundation si UNHCR continua

Campania O viata mai buna pentru refugiati s-a intors in magazinele IKEA din peste 40 de tari pentru a strange fonduri pentru refugiati. Pana pe 19 decembrie, pentru fiecare led vandut in magazinele IKEA sau online, IKEA Foundation va dona un euro pentru a ajuta UNHCR Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati) sa ofere lumina si energie regenerabila oamenilor care locuiesc in taberele de refugiati, transformandu-le in locuri mai sigure si potrivite vietii de zi cu zi. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Studentii din Rusia, motive pentru care iubesc Romania: Hora, mai buna decat o ora de cardio

Zeci de studenti din Rusia au scris cate un motiv pentru care Romania merita sa fie apreciata, la initiativa Filialei ruse a Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Darren Cahill: Rolul meu este ca Simona Halep sa devina si mai buna ca jucatoare de tenis

Antrenorul Darren Cahill a declarat, joi seara, ca scopul sau este ca Simona Halep sa-si imbunatateasca jocul, apreciind ca jucatoarea romana este admirata de fani din intreaga lume pentru felul ei de a lupta pe teren.

VIDEO Aruncat in strada de mama sa, a ajuns acum sa conduca un orfelinat. Cea mai buna investitie e in copiii nostri

Cand vorbeste despre idealuri, lui Denis Buta i se lumineaza fata. Are 28 de ani si se considera un om implinit. Este seful centrului pentru sprijinirea integrarii familiale si profesionale a tinerilor din Timisoara.

INTERVIU. Constantin Corneanu, doctor in istorie: Uniunea Europeana nu va mai fi, pentru multa vreme, un spatiu sigur

Dr. Constantin Corneanu, specialist in istorie contemporana, considera ca Uniunea Europeana nu va mai fi, pentru multa vreme de acum inainte, un spatiu sigur, iar lichidarea celulelor teroriste din spatiul UE va fi un proces de lunga durata, extrem de dificil.

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Cota anuala obligatorie de energie electrica din surse regenerabile ar urma sa creasca anul viitor la 12,15% din consumul final brut, de la 11,9% in 2015, dar impactul in factura pentru populatie si IMM-uri ar putea urca de la 35 lei/MWh la 43 lei/MWh, in urma exceptarii unor consumatori mari, a informat Ministerul Energiei, intr-un comunicat de presa.

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Cota anuala obligatorie de energie electrica din surse regenerabile ar urma sa creasca anul viitor la 12,15% din consumul final brut, de la 11,9% in 2015, dar impactul in factura pentru populatie si IMM-uri ar putea urca de la 35 lei/MWh la 43 lei/MWh,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )