Libnet.ro
UNICEF

11:15

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Cota anuala obligatorie de energie electrica din surse regenerabile ar urma sa creasca anul viitor la 12,15% din consumul final brut, de la 11,9% in 2015, dar impactul in factura pentru populatie si IMM-uri ar putea urca de la 35 lei/MWh la 43 lei/MWh, in urma exceptarii unor consumatori mari, a informat Ministerul Energiei, intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Cota anuala obligatorie de energie electrica din surse regenerabile ar urma sa creasca anul viitor la 12,15% din consumul final brut, de la 11,9% in 2015, dar impactul in factura pentru populatie si IMM-uri ar putea urca de la 35 lei/MWh la 43 lei/MWh,.

Energia regenerabila ne arde la buzunar

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru aceasta forma de energie, potrivit unui proiect initiat de Guvern.

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

Mai mult de jumatate din tinerii din Romania detin un smartphone

Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania, cu varste intre 14 si 17 ani, detin un smartphone, iar 86% dintre ei interactioneaza prin intermediul retelei de socializare Facebook, reiese din rezultatele editiei a doua a Raportului Consumer Report 2015, publicate de agentia de media Starcom MediaVest.

Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor

Noul procesor Exynos 8890 de la Samsung a obtinut un scor de exceptia pe AnTuTu. Samsung se pare ca va ramane in randul celor mai importanti producatori de procesoare de pe piata si anul viitor, odata cu lansarea celui mai nou model din seria Exynos. Dintre cele opt nuclee, patru sunt personalizate si se bazeaza [] Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )