Libnet.ro
UNICEF

07:30

Campanie de informare pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie romanii care se afla in strainatate

Antena3 Antena3,
Campanie de informare pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie romanii care se afla in strainatate

Informare acasa! Siguranta in lume! Este campania derulata de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in parteneriat cu mai multe institutii publice. Initiativa isi propune informarea cetatenilor ro. continuă pe Antena3

Romanii din Diaspora vor servicii de calitate

Romanii din Diaspora nu sunt interesati doar de castigul material, ci si ca Romania sa le ofere servicii de calitate pentru a se intoarce acasa, a afirmat, astazi, intr-un forum de specialitate, Natalia Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni.

Romanii din Diaspora au ajuns sa fie inselati prin metoda Accidentul de escrocii din Romania

Un barbat din judetul Iasi este acuzat ca a inselat prin metoda Accidentul doua romance din Diaspora, dupa ce le-a contactat telefonic pretinzandu-se a fi un politist din judetul Bacau.

Noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada

Canada impune noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca fara viza in aceasta tara. Noile masuri arata ca doar romanii care au pasapoarte electronice vor mai putea solicita obtinerea.

BREXIT: Anunt crucial pentru Romanii care lucreaza in Marea Britanie! DECIZIA care schimba statutul acestora

Romanii care lucreaza in Marea Britanie sunt bineveniti sa ramana, in cazul in care doresc acest lucru si vor putea aplica pentru noul statut de stabilit in Regatul Unit in cel mai scurt timp posibil,.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca.

Noi informatii de la Curtea Constitutionala. Ce se intampla cu motivarea pentru revocarea din functie a sefei DNA

Noi detalii de la Curtea Constitutionala, cu privire la motivarea pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA. Are loc ultima citire a acestui document, inainte de a fi publicat in Monitorul.

Scenariile luate in calcul dupa publicarea motivarii CCR pentru revocarea din functie a lui Kovesi. Ce va face Klaus Iohannis

Este asteptata publicarea motivarii de la Curtea Constitutionala pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sunt mai multe scenarii luate in calcul dupa publicarea acestei.

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate pentru fotbalistii din nationala Mexicului inainte de Campionatul Mondial (FOTO)

Noua fotbalisti din nationala de fotbal a Mexicului au ales o metoda inedita de a se pregati pentru Campionatul Mondial din Rusia ce va incepe in 10 zile. Conform presei mexicane, acestia au luat parte la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )