Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca. continuă pe Antena3

Noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada

Canada impune noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca fara viza in aceasta tara. Noile masuri arata ca doar romanii care au pasapoarte electronice vor mai putea solicita obtinerea.

BREXIT: Anunt crucial pentru Romanii care lucreaza in Marea Britanie! DECIZIA care schimba statutul acestora

Romanii care lucreaza in Marea Britanie sunt bineveniti sa ramana, in cazul in care doresc acest lucru si vor putea aplica pentru noul statut de stabilit in Regatul Unit in cel mai scurt timp posibil,.

Vesti proaste pentru romani. Biletele de avion, pe cale sa se scumpeasca

Preturile biletelor de avion este la un pas de scumpire. Acesta este efectul cresterii preturilor la combustibili, care apasa puternic pe profiturile operatorilor aerieni. Ei vor percepe taxe mai mari.

Alerta in Grecia! Mesajul MAE pentru romanii care pleaca in vacanta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca lucratorii de la caile ferate si de la metroul suburban au anuntat o.

Campanie de informare pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie romanii care se afla in strainatate

Informare acasa! Siguranta in lume! Este campania derulata de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in parteneriat cu mai multe institutii publice. Initiativa isi propune informarea cetatenilor ro.

Conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis majorarea salariilor pentru angajatii care protesteaza de cteva zile

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca a decis aprobarea majorarii salariilor la nivelul prevazut pentru anul 2022, conform legii, pentru personalul care ocupa functiile de tehnician, moasa si sora medicala. Tehnicienii radiologi si moasele de la Spitalul Judetean din Cluj au protestat luni, dar si saptamana trecuta, in fata unitatii medicale si au amenintat cu demisia in bloc, nemultumiti de faptul ca nu au fost incadrati pe posturi ca asistenti medicali.

BOMBA: Iata noua formula de calcul a pensiei! Cine sunt romanii care vor incasa mai putini bani...

Guvernul vrea sa schimbe modul de calcul, pensiile crescand pentru toti cei care au stagiul de cotizare complet. Astfel, formula de calcul a pensiilor se schimba. in momentul de fata, punctajul e realizat.

VIDEO Franta construieste un sat pentru persoanele care sufera de Alzheimer

In prezent nu exista tratamente care sa previna, sa incetineasca sau sa inverseze declinul progresiv neurologic cauzat de boala Alzheimer, scrieiflscience. com. Unul dintre putinele lucruri cunoscute despre aceasta conditie este faptul ca socializarea este asociata cu rezultate psihologice si cognitive mai bune.

Cursuri gratuite de la Google pentru cei care si cauta job

Udacity, platforma globala de instruire online, a anuntat un nou parteneriat cu Google, prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite menite sa sporeasca sansele celor aflati in cautarea unui loc de munca. Utilizatorii vor putea invata cum sa realizeze un CV si cum sa treaca de un interviu de angajare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )