Libnet.ro
UNICEF

15:45

Campanie de strangere de fonduri pentru sprijinirea cu materiale medicale a Spitalului de Boli Infectioase din Galati

Adevărul Adevărul,
Campanie de strangere de fonduri pentru sprijinirea cu materiale medicale a Spitalului de Boli Infectioase din Galati

Apelul caritabil este facut de Fundatia Comunitara din Galati si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Unitatile medicale din intreaga tara se confrunta cu o criza de materiale sanitare ce necesita ajutorul tuturor romanilor. continuă pe Adevărul

Strangere de fonduri pentru aparatura necesara in lupta cu coronavirusul intr-un spital din vestul tarii

Fundatia Comunitara Banatul Montan a demarat o campanie online de strangere de fonduri pentru achizitia unor aparate necesare in lupta impotriva Covid-19.

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Strangere de fonduri pentru dotarea spitalului din Buzau cu materiale necesare pe durata pandemiei de coronavirus

Fundatia Comunitara Buzau si Crucea Rosie indeamna buzoienii si companiile locale sa faca donatii prin transfer bancar, astfel incat, cu ajutorul partenerilor si al retelei dezvoltate in timp, sa poata aproviziona medicii din Buzau cu echipamente necesare in combaterea epidemiei de coronavirus.

MApN a inceput instalarea spitalului de campanie ROL 2 pentru tratarea cazurilor usoare si medii de infectare cu COVID-19

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca a inceput pregatirile pentru montarea formatiunii medicale ROL 2 in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan.

Romania va livra medicamente catre Republica Moldova, desi a suspendat exporturile de materiale medicale necesare combaterii coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Sanatatii au anuntat ca vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din Romania pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova.

PATRIA BANK propune solutii flexibile pentru sprijinirea clientilor in contextul generat de COVID-19

In contextul dificil prin care Romania si romanii trec zilele acestea, Patria Bank este solidara cu toti clientii si isi manifesta suportul si intentia de a le fi alaturi si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru a trece cu bine aceasta perioada, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

VIDEO Simona Halep a anuntat ca doneaza bani pentru achizitionarea echipamentelor medicale

Simona Halep a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ca va dona o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor medicale necesare in contextul pandemiei de coronavirus. Campioana de la Wimbledon a precizat ca suma va fi directionata catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )