Libnet.ro
UNICEF

12:00

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

B1 B1,
Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de. continuă pe B1

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri

Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini propun Guvernului un set de peste 100 de masuri urgente care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca acest moment critic si sa protejeze consumatorii de efectele indirecte ale epidemiei de coronavirus.

Peste 10.000 de firme din Romania cer 22 de masuri urgente pentru depasirea provocarilor aduse de criza Covid19

Peste 10. 000 de companii din Romania au semnat o petitie prin care solicita Guvernului si Parlamentului 22 de masuri care pot sustine mediul de afaceri.

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Facebook anunta o donatie de 20 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor globale de a limita efectele COVID-19

Facebook a anuntat vineri o donatie de 20 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor globale de a limita efectele raspandirii COVID-19. Pana in prezent peste 140. 000 de persoane au fost infectate cu coronavirus si s-au inregistrat peste 5. 100 de decese. in Europa au murit peste 1. 000 de oameni in Italia, 122 in Spania, 61 in Franta si 10 in Marea Britanie si Olanda acestea fiind tarile cu cel mai mare numar de victime).

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Masurile ANAF in sprijinul mediului de afaceri. Neinceperea executarilor silite si suspendarea controalelor fiscale, pe lista

Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca a luat o serie de masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, in contextul in care criza declansata de noul coronavirus loveste si economia.

Un miliard de euro va aloca BERD companiilor afectate de COVID-19

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat vineri ca actionarii sai au aprobat un pachet de masuri in valoare de un miliard de euro pentru a ajuta companiile din regiunile unde opereaza sa atenueze impactul economic al extinderii epidemiei de coronavirus Covid-19), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Orban: Economia trebuie sa functioneze. Guvernul va adopta masuri pentru companii si angajati. Vom avea nevoie de rectificare inainte de termen

Premierul Ludovic Orban a declarat ca economia trebuie sa functioneze, asa ca Guvernul va adopta saptamana viitoare masuri rapide pentru sustinerea companiilor afectate si a angajatilor care au de suferit. El a precizat ca a modificat legislatia astfel incat sa poata face o rectificare bugetara inainte de termen.

PROPUNERILE CONAF PENTRU CRIZA COVID19: Apa, electricitate si gaze - gratis, minim trei luni

CONAF face apel la companiile cu rezultate financiare bune sa sustina dotarea spitalelor cu aparate de ventilatie Accesul gratuit la utilitatile publice pentru minim trei luni si acordarea de linii de credit de la stat pe termen de un an cu dobanda zero reprezinta doua dintre propunerile Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF) cuprinse intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )