Libnet.ro
UNICEF

01:06

Campanie umanitara pentru sinistratii din Mitropolia Olteniei

Adevărul Adevărul,
Campanie umanitara pentru sinistratii din Mitropolia Olteniei

Saptamana aceasta, Arhiepiscopia Craiovei a repartizat o parte din ajutoarele stranse in campania umanitara destinata satelor inundate din Oltenia, catre parohiile Albeni si Novaci, din Protopopiatul Targu Carbunesti, judetul Gorj. continuă pe Adevărul

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro. Pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro, descoperite de Directia Antifrauda. Deja pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator. Pentru ca recuperarile sa dureze mai putin, in.

in doua saptamani va incepe constructia caselor pentru sinistratii din Vaideeni

Primii care se vor muta in case noi sunt localnicii care si-au pierdut munca de-o viata in urma inundatiilor din luna iulie. Acestia locuiesc in acest moment in containerele puse la dispozitiei de Ministerul de Interne.

Argaseala se plange de distantele mari pe care le are de parcurs Steaua pentru meciurile din Grupa J a Ligii Europa

Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, este multumit de tragerile la sorti din LIga Europa, dar isi face griji din cauza distantelor mari pe care echipa trebuie sa le parcurga intre meciuri. Steaua este in Grupa J alaturi de Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.

Microbuze pentru elevii din Teleorman. Ponta: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Inca 14 microbuze pentru transportul copiilor la scoala au ajuns azi la primarii din Teleorman. Pana in noiembrie, administratiile locale din judet vor primi 30 de masini de la Guvern. Premierul Victor Ponta a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )