Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro. Pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator

Antena3 Antena3,
Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro. Pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro, descoperite de Directia Antifrauda. Deja pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator. Pentru ca recuperarile sa dureze mai putin, in. continuă pe Antena3

EuropeanPioneers: 4,5 milioane euro pentru 25 companii

Cu un total de 4,5 milioane euro, programul de finantare UE EuropeanPioneers va sprijini, in urmatorii doi ani, 25 de startup-uri si IMM-uri din Uniunea Europeana, in special din sectorul mass media, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Proiecte de 3 milioane euro pentru Tulcea

Reprezentantii Grupului Local pentru Pescarie Durabila in Delta Dunarii FLAG Delta Dunarii) si guvernatorul ARBDD, Edward Bratfanof, au prezentat, miercuri, stadiul proiectelor depuse in cele trei sesiuni de finantare. Pana la momentul de fata au fost semnate 42 contracte de finantare in valoare de aproximativ.

Fiscul va emite decizii de impunere firmelor doar pe baza controalelor Directiei Antifrauda. Aceasta a calculat obligatii de 300 de milioane de euro

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va modifica reglementarile procedurale astfel incat, in anumite cazuri, controalele si procesele verbale incheiate de inspectorii de la Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) sa fie temei pentru emiterea deciziei de impunere catre firme, fara a mai fi necesara trimiterea inspectiei fiscale.

De ce este returul cu Ludogoret un meci de 10 milioane de euro pentru Steaua

Steaua joaca astazi, de la ora 21. 45 DigiSport si DolceSport), returul play-off-ului Ligii Campionilor. in prima mansa, la Bucuresti, ros-albastrii s-au impus la limita, scor 1-0, cu reusita lui Chipciu, suspendat pentru partida de la Sofia.

O israelianca cere sa i se retrocedeze terenul de sub Hotelul Decebal. Statul roman va plati despagubiri de 300.000 de euro

Pentru terenul de sub Hotelul Decebal, statul roman ar putea plati peste 1,2 milioane de lei, potrivit evaluarilor tehnico judiciare. in urma cu trei ani, Bellina Schertzer a dat in judecata statul roman Primaria Bacau si Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului) dar si Complexul Hotelier Decebal SA, care ocupa cea mai parte a celor 806 metri patrati, care au apartinut familiei Schertzer pana la nationalizarea facuta de comunisti.

Valoarea totala tranzactionata pe BVB: aproape 300 milioane lei

Valoarea totala tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in aceasta saptamana pana ieri, la ora 17:00, a fost de 288,55 milioane lei, dintre care 284,8 milioane lei au insumat vanzarile de actiuni, in urcare cu 78,8% fata de saptamana precedenta, informeaza un buletin Puls Capital trimis redactiei.

Cele sapte milioane de euro de la UE, pentru mega-proiectul pasajului subteran din centrul Devei, vor fi redirectionate

Primaria Deva intentioneaza sa obtina sapte milioane de euro de la Uniunea Europeana, pentru sase proiecte de infrastructura urbana care vor fi derulate pana la finalul anului viitor. Fondurile UE urmau sa fie acordate pentru moderizarea zonei Opera si construirea unui pasaj subteran de peste 250 de metri, insa acest proiect a fost suspendat.

Transfer record pentru campionatul englez: Angel Di Maria merge la Manchester United, echipa care a dat 75 de milioane de euro pentru argentinian

Mijlocasul argentinian al formatiei Real Madrid, Angel Di Maria, a semnat un contract cu Manchester United pentru cinci sezoane, in urma unui transfer de 75 de milioane de euro, record pentru campionatul Angliei, potrivit Daily Mail.

Noi extrageri la Loto. Premiul la Loto 6/49 este de peste 5 milioane de euro

Joi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 5,1 milioane euro la Loto 6/49 si report istoric de peste 3,32 milioane euro la Joker.

Numerele extrase la Loto. Premiul la Loto 6/49 este de peste 5 milioane de euro

Joi au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 5,1 milioane euro la Loto 6/49 si report istoric de peste 3,32 milioane euro la Joker.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )